HJK-juhlapelin ennakkoliput nyt myynnissä – Harju täyttyy kovaa vauhtia!

26.07.2011

JJK vs. HJK la 6.8. Harjulla - ennakkoliput nyt myynnissä!

Harjulla kolisee korkealta ja kovaa seuraavassa JJK:n kotiottelussa lauantaina 6.8. kun Veikkausliigan juhlapäivän kärkikamppailussa tappiotonta kotitaikaansa puolustava Keski-Suomen ylpeys kohtaa hallitsevan Suomen mestarin ja Mestareiden liigankin portteja kolkuttelevan HJK:n.

Niin koti- kuin vierasjoukkueellakin on koossa kaikkien aikojen joukkueet ja molemmat seurat miehittävätkin odotetusti Veikkausliigan kärkipalleja, joten luvassa on takuuvarmasti koko Keski-Suomen jalkapallohistorian kovatasoisin ottelu josta ei panoksia puutu kummaltakaan joukkueelta. Kummatkin klubit tunnetaan myös hyökkäysvoittoisesta ja värikkäästä pelityylistä, joten odotettavissa on vauhdikas kamppailu suurten tunteiden kera.

Ottelu on herättänyt etukäteen käsittämättömän suurta kiinnostusta jopa kansainvälisellä tasolla ja JJK odottaakin rikkovansa Harjun stadionin yleisöennätyksen ensi viikon lauantaina. Edellinen ennätys 5125 katsojaa saavutettiin samaista vastustajaa vastaan Suomen cupin pelissä jokunen vuosi takaperin ja jo tässä vaiheessa otteluun on myyty yli 2100 ennakkolippua(!), joten ennusmerkit ennätyksen rikkomiseksi näyttävät erittäin hyviltä.

JJK on varautunut yleisöryntäykseen mm. haalimalla kaikki mahdolliset lisäkatsomot koko Keski-Suomen alueelta, joten katsomotilaa Harjun stadionilla kyllä riittää jopa kuudentuhannen katsojan ylitykseen. Nyt jos koskaan kannattaa kuitenkin välttyä jonottamiselta porteilla sekä säästää samalla aikaa ja rahaa hankkimalla ennakkolippu ajoissa!

Juhlapäivän kärkikamppailu JJK-HJK lauantaina 6.8. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ennakkoliput myynnissä Jyväskylän Intersporteissa, Matsi Barissa sekä Grand Star Caféssa sekä kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa www.lippupalvelu.fi. Pääkatsomon numeroidut istumapaikat ennakkoon vain Lippupalvelun kautta. Muutamia klubipaikkoja ja Vesilinna VIP -paketteja myös vapaana, ota yhteyttä yritysmyyntimme ja varaa oma paikkasi heti!