Harjun ihme 23.10.2010

25.10.2010

Harju_lumi-ihme_23102010

Harjun ihme 23.10.2010

Lauantaiaamuna 23.10. Jyväskylän seutu heräsi talviseen maisemaan, kun yön aikana maa oli peittynyt reiluun lumikerrokseen. Samana iltapäivänä piti pelata Veikkausliigakauden viimeinen kamppailu JJK – FC Haka Harjun stadionilla, mutta lähes arktisten olosuhteiden takia ottelun peruminen näytti väistämättömältä.

Ottelua ei kuitenkaan peruttu.  Aamulla Harjulle töihin tullut kenttämestari Janne Tuomela totesi kylmästi että on sitä pahemmastakin selvitty, ja käynnisti alkuunsa mahdottomalta vaikuttaneen urakan kentän pelikuntoon saattamiseksi. Viesti levisi nopeasti internetin välityksellä ja puoleen päivään mennessä yli 40 vapaaehtoista oli kolaamassa Harjua puhtaaksi.

Peli pelattiin täsmälleen aikataulun mukaisesti ja vaikka turpaan tulikin, taistelu jatkuu. JJK:n pelaajat ja koko seura kumartavat ja kiittävät nöyrästi kaikkia ihmeeseen osallistuneita.

Te voititte viime lauantaina. Nyt lauantaina voitamme me kaikki. JJK – FC Viikingit, lauantaina 30.10. klo 14:00 Harjun stadionilla. 

 

P.S. JJK kutsuu kaikki vapaaehtoiset ilmaiseksi seuraamaan Viikingit-kamppailua. Laita emailia joni.vesalainen@fcjjk.com niin saat 2kpl pääsylippuja.