Haka-JJK: RoPS:n murjonut kokoonpano jatkaa Valkeakoskella ennallaan

15.07.2011

110711JJK_RoPSJJK lähtee illan Haka-vierasotteluun täsmälleen samalla kokoonpanolla, jolla jyräsi RoPS:n maanantaina. Harjulla vaarallisuuttaan väläytellyt Babatunde Wusu tarjoaa näin lisävoimaa vaihtopenkin puolelta, samoin kuin JJK:n kasvattama katras Viljala-Tapaninen-Kari-Tumanto Pieksamäen pojalla Lasse Linjalalla höystettynä.

– Oleellisinta on tiedostaa Hakan hyvä nykyvire ja keskittyä omaan peruspelaamiseen oikealla tavalla. Meidän pitää jatkaa samalla tavalla, jota esitettiin RoPS:a vastaan: pitää uskaltaa syöttää, joukkueen on oltava aktiivinen ja uskalias, valmentaja Jori Särkkä vaatii.

Sivussa ovat loukkaantuneet Markkula, Korte, Nieminen ja Okkonen. Antto Hilskan paperit puolestaan ovat vielä lainaseura FC Hämeenlinnassa.

JJK on sarjassa sijalla kolme ja kuudentena majaileva nousukuntoinen Haka hamuaa pisteitä päästäkseen mukaan kärkikahinoihin – Ketut tosin eivät tätä pyrkimystä tule hevillä hyväksymään.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Viren, Reintam, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Tuomanen, Poutiainen, Manninen; Virtanen, Hyyrynen
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 10 Kari, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 17 Viljala, 20 Wusu

Haka – JJK Tehtaan kentällä Valkeakosken perinnemaisemissa tänään perjantaina klo 18.30.