Elokuun avaus kotikentällä FC Jazzia vastaan – ennakkoliput kätevästi W-Zupista

05.08.2015

05082015-jjk-fcjazz-ottelumainos-www

Kuluvalla viikolla Kettupaidoilla on kaksi tiukkaa ottelua, joista ensimmäinen pelataan kotikentällä.

Lähtökohdat ovat JJK:lle hyvät, sillä kettulauma on kivikovassa iskussa: tappioita ei ole tilille tullut miltei kolmeen kuukauteen ja nyt takana on kolme voitokasta ottelua. JJK ei ole myöskään vielä kertaakaan kauden aikana hävinnyt kotikentällään.

Vastaan asettuva FC Jazz kamppailee eri päässä sarjataulukkoa kun kärkikahinoissa mukana oleva JJK. Illan haaste on kuitenkin isännille tiukka, sillä porilaiset ovat osoittautuneet Kettupaidoille hankalaksi vastustajaksi: edellinen ja kuluva kausi mukaanluettuna JJK on voittanut kertaalleen, kun viime kauden avauskohtaamisessa pistepotti jäi Jyväskylään Antto Hilskan maalilla. Kahdessa ottelussa Jazz on kuitannut JJK:n johto-osumista pelin tasatulokseen ja kertaalleen takamatkalta aina voittoon asti – viime syksynä Harjulla. Kuluvan kauden ensimmäinen kohtaaminen Porissa päättyi 2-2-lukemilla pistejakoon.

– Jotkut joukkueet vaan muodostuvat semmoisiksi – tuntuu että vaikka pelaajat, valmentaja ja pelitapakin muuttuisivat, ovat ne ottelut aina yhtä hankalia.

– Kenties se on sitten jotain porilaisessa luonteenlaadussa: tilanteisiin mennään todella tiukasti ja ne pelataan aina loppuun asti, joskus vähän vielä ylikin, kettukäskyttäjä Juha Pasoja ruotii illan vastustajaa – jonka riveissä on itsekin urallaan pelannut.

wzup-banneri-leppanen

Osta lippusi W-Zupista – osallistu arvontaan

W-Zup on helppo ja vaivaton keino ostaa ennakkolippu Harjulle – otteluun kuin otteluun. Mobiilikaupasta pääsylipun saa näppärästi suoraan puhelimeen ja se toimii samoin kuin perinteinen, paperinenkin ennakkolippu, eli vältyt portilla jonottamiselta ja sisään pääsee sujuvasti mobiililippua puhelimesta näyttämällä.

Nyt erityisesti kannattaa napata ennakkolippu W-Zupin kautta puhelimeen, sillä tähän tai seuraavaan kotiotteluun mobiililipun ostaneiden kesken arvotaan kahden henken VIP-paketti Jyväskylän satamassa pelattavaan beach volleyn SM-finaaliin – jatkoineen (arvo 120 euroa)!  (Huomaathan, että jatkotilaisuus on K-18!)

Osta siis W-Zupin kautta lippu joko illan FC Jazz-otteluun tai lauantaina 15.8. pelattavaan JJK – AC Oulu-kamppailuun – tai vaikka molempiin! – ja olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan tulevana perjantaina 7.8. ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Harjun Kettu esittäytyy

Täysi-ikäisten otteluvieraiden iloksi anniskelualueella esittäytyy myös täysin tuore uutuus. Paikallinen Panimo Hiisi on yhdistänyt voimansa Harjun Poikien ja Keski-Suomen Jalkapalloilun Tuki Ry:n kanssa ja tuloksena on Harjun Kettu, joka on aromikas red ale-olut.

Maailmanensi-iltansa uutuus saa Harjun stadionin anniskelualueella heti porttien auettua eli 17:30 alkaen. Kettu-olutta löytyy myös ottelun jälkeen Jälkipelien yhteydessä – ja toki jatkossakin – Pub Revolutionin hanoista ja myöhemmin myös Mestarin Herkun ja Palokan Citymarketin hyllyistä.

harjun-kettu-panimohiisi-ilmo