Edessä tiivis kolmen ottelun rutistus

03.08.2017

2017-07-31_0018

JJK pelaa tulevan reilun viikon aikana kolme ottelua.

JJK on ottanut kahdesta edellisestä ottelustaan kaksi tasapelipistettä ensin VPS:lta vieraskentällä ja sitten kotikentällä RoPS:a vastaan. Joukkueeseen juuri liittyneet Hindrek Ojamaa sekä Sasa Jovovic ovat esittäneet vakuuttavia otteita ensimmäisissä otteluissaan: Jovovic iski alle tunnin pelin jälkeen avausmaalin RoPS:n verkkoon debyytissään ja myös Ojamaan avausmaali JJK:ssa oli vain senttien päässä, kun osuma hylättin niukkana paitsiona.

Tulevana lauantaina 5.8. pistejahti jatkuu Tampereella, kun Kettupaidat reissaavat Ilveksen vieraaksi. Pelit myös jatkuvat vieraskentällä, kun torstaina 10.8. on vuorossa puolestaan pitkästä aikaa matka KuPS:n vieraaksi liigaottelun merkeissä.

Kotikentälle palataan sunnuntaina 13.8. ja myös tuo ottelu pelataan alkuperäisestä poiketen Vaajakosken stadionilla! Myös ottelun alkamisaikaa aikaistettiin Harjun viivästyneestä remontista johtuvan pelipaikan vaihdoksen vuoksi: ottelu alkaa jo klo 17.

Kahden aiemman Vaajakoskella pelatun kotiottelun tavoin Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkki kuljettaa kettukannattajat ilmaiseksi myös PS Kemi-otteluun. Edullisemmat ennakkoliput ovat kaiken aikaa myynnissä verkkosivuillamme oikean laidan punaisen Osta lippuja-painikkeen kautta sekä Neste K-asemilla!

Villiketuilla kotiottelu sunnuntaina

JJK:n reservijoukkue Villiketut taistelee sarjapaikastaan Miesten Kakkosessa. Täysin omilla kasvateilla ja edustusjoukkueesta mukana olevilla vahvistuksilla pelaava Villikettu-lauma kuuluu tällä hetkellä tiiviiseen neljän joukkueen ryhmään, joka on vain kahden pisteen sisällä toisistaan.

Tällä hetkellä joukkueista KuFu ja Hercules ovat säilymisviivan yläpuolella, Villiketut ja KajHa taas viivan alapuolella. Hercules ja Villiketut ovat kuitenkin tasapisteissä. Viimeisenä on OTP muutaman pisteen päässä, ylempänä taas PK-37 niinikään muutaman pisteen päässä.

Villikettujen ottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina 6.8. kotikentällä ja vuorossa onkin varsinainen kuuden pisteen kamppailu, sillä kylään saapuu juuri Hercules! Ottelu alkaa Viitaniemessä klo 17 – pääsyliput ovat 5 euroa, JJK:n kausikorttilaisille 2 euroa.

Halutessaan sunnuntaina voi viettää todellisen kettufutispäivä, sillä myös B-nuoret pelaavat kotiottelun: JJK isännöi Hippoksella FC Reipasta klo 13 alkaen.

20170813-JJK-PSKEMI-ottelumainos-www-eiotteluisantaa