Seuraavan kotiottelun aika ja paikka muuttuneet

02.08.2017

JJK - PS KEMI 13.8. VAAJAKOSKELLA

JJK pelaa vielä kolmannen kotiottelun Vaajakoskella, kun sunnuntaina 13.8. vieraaksi saapuu PS Kemi.

Harjun stadionia remontoidaan vuoden 2018 Kalevan kisoja varten ja kentän yleisurheilualueen pinnoite uusitaan. Sadesää haittaa ja hidastaa töitä, eikä valmistuminen 13.8. mennessä ole täysin varmaa. Ottelun järjestämisen kannalta ei haluta ottaa mitään riskejä, joten myös PS Kemi-ottelu on sovittu pelattavaksi Vaajakoskella.

Koska puolestaan Vaajakoskella ei ole kenttävalaistusta, on ottelua aikaistettu alkamaan klo 17 – näin varmistetaan, että pilvisemmällä säälläkään elokuisen illan hämärä ei yllätä, vaan peli saadaan pelata riittävän valoisan aikaan loppuun asti.

2017-07-31_jjk-rops_0013

Molemmissa Vaajakoskella pelatuissa otteluissa on ollut hienosti yleisöä ja loistava tunnelma!

Linkki kuljettaa ilmaiseksi myös PS Kemi-matsiin!

Kahden aiemman Vaajakoskella pelatun kotiottelun tavoin Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkki kuljettaa kettukannattajat ilmaiseksi myös PS Kemi-otteluun! Ottelupäivänä klo 16 – 22 välisenä aikana Linkkien linjat 1-39 sekä 42 (ainoana poikkeuksena 13M) kuljettavat Sinut ilmaiseksi Vaajakoskelle ja sieltä pois, kun näytät JJK:n kauden 2017 kausikorttia tai ennakkolippua. Lähimmät bussipysäkit ovat Vaajakoskella aivan stadionin tuntumassa.

Edullisemmat ennakkoliput ovat kaiken aikaa myynnissä verkkosivuillamme oikean laidan punaisen Osta lippuja-painikkeen kautta sekä Neste K-asemilla!

Lämpimästi tervetuloa vielä kolmannenkin kerran Vaajakoskelle!

20170813-JJK-PSKEMI-ottelumainos-www-eiotteluisantaa