Pistejahti jatkuu lauantaina Tampereella

04.08.2017

2017-05-27_jjk-ilves_0010

JJK on päässyt viimeisillä kierroksilla pisteiden makuun, mutta janoaa voittoa!

Kettupaidoilla on edessään tiukka kolmen ottelun putki: ensin lauantaina Ilveksen vieraana, tulevana torstaina KuPS:n vieraaksi ja sunnuntaina 13.8. kotiottelu PS Kemiä vastaan – ottelu pelataan Harjun kenttäremontin viivästyksen vuoksi alkuperäisestä ohjelmasta poiketen Vaajakoskella ja se aloitetaan jo lo 17.

Ilves vieraili Harjulla toukokuun lopussa ja ilta oli JJK:lle riemukas, sillä tuloksena oli kauden tähän asti ainoa voitto, kun vieraat kaatuivat 3-1-lukemin. Maaleista kaksi jälkimmäistä iski Gaël Etock ja ensimmäisen Severi Vielma, jolle osuma oli uran ensimmäinen Kettupaidassa! Vielma vapautuukin nyt Ilves-otteluun sopivasti korttitilin täyttymisestä saamastaan pelikiellosta.

Edellinen ottelu kamppailtiin Vaajakosken sametilla maanantaina, kun JJK isännöi RoPS:a. JJK oli pitkään kiinni kauden toisessa voitossaan, kun Sasa Jovovic iski JJK-debyytissään Kettupaidat johtoon 56.minuutilla. RoPS tuli kuitenkin lopussa tasoihin, kun Juho Hyvärinen rokotti isäntiään kulmapotkun jäljiltä ja pisteet tasattiin 1-1-lukemin.

Edeltävällä kierroksella puolestaan JJK haki samalla tuloksella vieraspisteen VPS:lta – tuolloin maalintekijänä toimi Etock, joka onkin ollut JJK:n tehokkain viidellä maalillaan.

JJK taistelee kynsin ja hampain sarjapaikastaan ja janoaa siksi täysiä pisteitä. Vaikka kettulauma on löytynyt sarjataulukon pohjalta miltei koko kauden ajan, on henki ja asenne joukkueessa pysyny hyvänä – päät siis eivät suinkaan ole painuneet. Taistelua auttamaan saapuivat kesän siirtoikkunassa Jovovic sekä laitapakki Hindrek Ojamaa, jotka ovatkin osoittautuneet mainioiksi lisiksi Kettupaitaan! Ojamaa on tuonut lisää vauhtia oikean laidan peliin ja Jovovic puolestaan tehoa kärkeen.

2017-07-31_jjk-rops_0113

Ilveksen paikka on vakiintunut Veikkausliigan huipputasaisen keskikastiin – miltei puolet liigan joukkueista on parin pisteen sisällä toisistaan. Jos JJK:n viimeset pelit ovat olleet tasaisia, on Ilves puolestaan varsinaisessa tasapeliputkessa: peräti neljä edellistä ottelua on päättynyt tasan. Myös sitä edeltävät Ilveksen ottelut ovat ratkenneet vain yhden tehdyn maalin turvin jommalle kummalle.

Tammelassa vastassa on useita tuttuja kasvoja,  Ilveksen riveissä kun pelaavat Iiro Järvinen, Eero Tamminen ja Antto Hilska. Nuorista kettukasvateista Aleksis Lehtonen puolestaan on tällä hetkellä AC Oulun paidassa lainasopimuksella.

JJK:n tavoite on selkeä: päästä takaisin kotimatkalle kolmea pistettä rikkaampana!

20170813-JJK-PSKEMI-ottelumainos-www-eiotteluisantaa