Brasilialainen kärkimies testissä

11.03.2017

eliel-dacruz-guardiano

Suomen Cup -taipaleensa alkulohkoon päättänyt ja neljän viikon päästä alkavaan Veikkausliigaan valmistautuva JJK hakee vielä vahvistusta joukkueen hyökkäyskalustoon.

– Veikkausliigassa me joudutaan todennäköisesti puolustamaan enemmän ja siksi ollaan etsitty hyökkäyspäähän isokokoista target-tyyppistä hyökkääjää, joka pystyy painimaan vastustajan topparien kanssa ja suojaamaan palloa, kertoo päävalmentaja Juha Pasoja.

Joukkueen mukaan jo torstain harjoituksiin liittynyt 29-vuotias brasilialainen Eliel (Eliel da Cruz Guardiano) on keskushyökkääjä, joka on viimeksi pelannut Thaimaan ja Malesian sarjoissa.

– Hänestä saatiin kyllä oikein hyvä ensivaikutelma. Osaa pelata, sopeutuu tuohon ryhmään, on sosiaalinen ja puhuu ihan sujuvaa englantia. Näkee heti, että mies on kiertänyt maailmaa. Ainakin kooltaan (190 cm) mies on mitä haetaan, naurahtaa Pasoja.

Kärkimies treenaa joukkueen mukana tällä erää ensi viikon torstaihin asti, jolloin harjoituksissa pelataan joukkueen kesken harjoituspeli. Tuossa pelissä sitten viimeistään punnitaan, jatkaako mies joukkueessa sen palattua 18.3. alkavalta Kyproksen harjoitusleiriltä.

Suunnitelmien mukaan viikonlopun aikana testiin piti saapua toinenkin, serbialainen kärkimies, mutta serbihyökkääjää ei kuitenkaan näillä näkymin Kettupaidassa nähdä.

KausikorttI2017_banneri_1502_www_uusi