Auta pelastamaan huippufutis Jyväskylässä – EMME ANNA SEN PÄÄTTYÄ

09.07.2013

Auta pelastamaan huippufutis Jyväskylässä

 

JJK Keski-Suomi Oy:n hallituksen avoin kirje keskisuomalaisille urheiluihmisille:

 

JJK Keski-Suomi Oy:n taloustilanne on kestämätön. Alkutalven epäonnistunut myynti ja tuloksellisesti heikon alkukauden säteilyvaikutukset ovat muodostamassa tilanteesta epätoivoisen.

 

Talous on hallinnut seuraan liittyvää puhetta viime vuosina, mutta tällä hetkellä myös JJK hallitsee talouden. Kova kulukuuri sekä pelaajien ja valmentajien palkkojen alentaminen ovat parantaneet tilannetta, mutta viime tilikausilta periytyvät velvoitteet tekevät talouden kokonaiskuvasta synkän.

 

JJK on ollut nuorukainen, jolla on paljon intoa, mutta vähän kokemusta. Organisaatio on pakon edessä aikuistunut eikä tehtyjä virheitä kätketä. JJK:n nuoruus pääsarjatasolla oli kehitysvaihe, johon sisältyi paljon onnea ja hauskuutta. Aikuisen JJK:n on kuitenkin syytä tietää mikä se pohjimmiltaan on.

 

JJK tulee profiloitumaan jatkossa yhä voimakkaammin kasvattajaseuraksi. JJK:n olemassaolo-oikeus perustuu juniorityön kautta tehtävälle yhteiskuntavastuulle. JJK:n edustusjoukkueen tärkein tehtävä on toimia pääsarjatasolla kehitysympäristönä ja esikuvina Keski-Suomen alueen nuorille jalkapalloilijoille. Tämän eteen on tehtävä töitä päivästä päivään.

 

Jalkapalloseura ei muuta maailmaa, mutta tuo ihmisten, erityisesti jalkapalloa harrastavien nuorten ja heidän perheidensä elämään iloa. Keski-Suomi tulee toimeen ilman JJK:n edustusjoukkuetta, mutta menettää paljon elämää rikastuttavaa sisältöä.

 

JJK tarvitsee nyt ojennettuja käsiä joihin tarttua. Yhdessä vahvistamme muurit emmekä anna niiden enää sortua. Emme anna sen päättyä!

 

Jyväskylässä 9.7.2013

JJK Keski-Suomi Oy:n hallitus

Lassi Hietanen   Joni Collan   Pekka Salomaa   Pasi Poutiainen

 

 

 JJK:n pitää myydä kampanjatuotteita 100 000 eurolla 15.8. mennessä jotta takaamme huippujalkapalloilun säilymisen Keski-Suomessa ja varmistamme seuralle vakaan perustan. Jokainen tavoitteen yli menevä euro on yhtä lailla tarpeen ja menee suoraan toimintaan.

 

Älä anna sen päättyä – toimi heti ja osta kampanjatuotteita klikkaamalla alla olevaa nappia. Pyydä mukaan ystäväsi, työkaverisi, naapurisi. EMME ANNA SEN PÄÄTTYÄ!

 

 

En anna sen päättyä! 

 

PÄIVITYS TI 9.7. KLO 20:26 – 20 950 euroa – hyvä me! Nyt ei luovuteta vaan painetaan päälle. Ystävät, työkaverit, naapurit, sukulaiset, kumminkaimat, kaikki mukaan tästä: www.jjk.fi/ei !

 

PÄIVITYS TI 9.7. KLO 16:13 – Iso kiitos kaikille jotka eivät anna sen päättyä! 16 550 euroa kasassa – nyt vain kiristetään yhdessä vauhtia!

 

PÄIVITYS TI 9.7. KLO 09:00 – Kampanja lähtenyt vauhdilla liikkeelle – kiitos kaikille! Jos nimesi ei ilmesty kampanjasivulle www.jjk.fi/ei muutaman tunnin sisällä, lähetäthän osoitetietosi ja tilauksesi sähköpostilla jjk@jjk.fi. Kova kuormitus on aiheittanut ongelmia lomakkeen käytössä tietyillä selaimilla. Kiitos ja EI ANNETA SEN PÄÄTTYÄ!