A-nuoret kutsuturnauksessa Tsekissä

20.07.2013

jjka2013_800x400

 

 

JJK:n edustusjoukkueen käydessä tiukkaa taistelua omalla rintamallaan on A-nuorten SM-sarja parhaillaan lähes koko heinäkuun ajan kestävällä kesätauolla. JJK:n A-nuoret eivät tauolla lepäile laakereillaan vaan osallistuvat Tsekin Plzenissä pelattavaan Memorial Stanislava Strunce –kutsuturnaukseen. Parhaillaan eli 20.-21.7. pelattavassa turnauksessa on mukana joukkueita kaikkiaan seitsemästä maasta.

 

Mukana ovat JJK:n edustuksen ringistä Robert Taylor ja Janne Kuhmonen, samoin kuin luonnollisesti viimeisimmillä liigakierroksilla edustuksen ottelukokoonpanoonkin nousseet lupaukset Eero Tamminen ja Severi Vielma.

 

JJK:n pelit alkoivat lauantaina kotijoukkue Viktoria Plzenia vastaan. Molemmilla oli ottelussa maalipaikkansa, mutta tasainen peli päättyi lopulta 0-0-tasatulokseen. Turnaus jatkuu Kettupaitojen osalta vielä myöhemmin samana päivänä, kun vastaan asettuu unkarilainen Haladas. Sunnuntaina vuorossa on ottelu slovakialaista NK Celjea vastaan sekä A-lohkon sijoitusottelu.

 

Turnaukseen osallistuvat joukkueet:
Lohko A:
FC Viktoria Plzen (CZE)
JJK (FIN)
NK Celje (SLO)
Szombathelyi Haladas (HUN)

Lohko B:
AC Spartha Praha (CZE)
Greuther Fürth (GER)
MSK Zilina (SVK)
Zaglebie Lubin (POL)

 

SM-sarja jatkuu jälleen lauantaina 27.7. Puolustava mestari JJK kohtaa tuolloin vieraskentällä SJK:n. ASM:n kärki on äärimmäisen tasainen:  FC Kaarinalla ja TPS:lla on 23 pistettä ja kaarinalaiset ovat maalieron turvin niukassa johdossa – ja JJK on kolmantena vain yhden pisteen kärkikaksikkoa perässä.

 

 

Edustusjoukkueen taistelu puolestaan jatkuu huomenna, kun vastaan asettuu turkulainen FC Inter kello 18:30 alkaen. Tule tukemaan Kettupaitoja!

 

jjk-ei-920x341-emme