A- ja B-nuorilla tärkeät kotiottelut viikonloppuna

09.09.2015

AB_karkikamppailut

JJK:n edustusjoukkue matkaa lauantaina Ykkösen kärkikamppailuun PS Kemin vieraaksi. Myös A- ja B-junioreilla loppuviikolla on edessään taistelut kärkisijoista – kotikentällä!

Kaudet etenevät ja ratkaisut lähestyvät niin aikuisten kuin nuortenkin sarjoissa. Perjantaina JJK:sta tulessa ovat omassa lohkossaan kolmantena olevat B-juniorit, jotka saavat vieraakseen kärkijoukkue SJK:n Viitaniemen tunnelmallisissa iltavaloissa.

Lauantai-iltapäivällä taas A-juniorit isännöivät HJK:ta – molemmat joukkueet kamppailevat SM-mitaleista.

b-nuoret-hippos-2015 2

B-nuorilla tähtäimessä SM-sarja

Tällä kaudella Mikko Mannisen luotsaamat B-nuoret pelaavat Ykköstä, kuten jo useamman kauden ajan. B-nuorten Ykkönen on valtakunnallinen sarja, jossa pelataan kolmessa lohkossa kevät- ja syyssarjat – nyt meneillään on syyssarja. Jokaisessa lohkossa pelataan 12 joukkueen yksinkertainen sarja ja kaikkin lohkojen kaksi parasta sekä kaksi parasta lohkokolmosta nousevat SM-karsintasarjaan kaudelle 2016.

JJK on tällä hetkellä omassa eli C-lohkossaan kolmantena, neljän pisteen päässä kärkipaikasta. Perjantaina Kettupaidoilla on loistava mahdollisuus kohennella asemiaan SM-karsintapaikkajahdissa, kun lohkoa johtava SJK saapuu vierailemaan Jyväskylään.

Ottelu alkaa klo 19:30 ja Viitaniemen monttu iltavalaistuksineen tarjoaakin kärkiottelulle varsin tunnelmalliset puitteet!

a-nuoret-hjk-jjk-asm-2015

A-nuoret SM-mitalijahdissa

Lauantaina on astetta varttuneempien Kettupaitojen vuoro vallata Hippoksen nurmi, kun A-junnut isännöivät HJK:ta. Molemmat ovat mukana äärimmäisen tiukassa taistelussa A-nuorten SM-sarjan mitaleista, kun kolme kierrosta kautta on pelaamatta.

Sarjaa johtava TPS on kirinyt seitsemän pisteen päähän takaa-ajajistaan, mutta sen jälkeen neljä joukkuetta mahtuu parin pisteen sisään: tällä hetkellä KuPS on toisena 29 pisteellä ja JJK kolmantena 27 pisteellä. Kettupaitojen kanssa tasapisteissä on kuitenkin niin Haka kuin nyt vastaan asettuva HJK:kin. Kauden aiemmasta kohtaamisesta JJK haki selkeän 0-3-voiton Helsingistä.

JJK lähti kauteen ilman varsinaisia tulostavoitteita, mutta hyvät esitykset nostivat Kettupaidat mukaan mitalikamppailuun – ja luonnollisesti mitalikantaan halutaan nyt vuoden tauon jälkeen jälleen palata!

Edustusjoukkueella panoksena liigapaikka

Lauantaina pelaa myös edustusjoukkue, joka matkaa pohjoiseen PS Kemin vieraaksi. Siitäkään ottelusta ei panosta puutu, sillä pelissä on paikka tulevan kauden Veikkausliigassa!

Kaikkiin kauden aiempiinkin vierasotteluihin matkanneet Harjun Pojat järjestävät bussimatkan myös Kemiin, joten jos reissu kiinnostaa, lähde ihmeessä mukaan!

Harjulla pelataan jälleen ensi viikolla – peräti tuplaottelun verran, sillä ensin vieraaksi saapuu EIF tiistaina 15.9. ja lauantaina 19.9. puolestaan VIFK.

Kettupaidat kärkikamppailuissa kolmella rintamalla:

B-nuorten Ykkönen: JJK – SJK, perjantaina 11.9. klo 19:30, Viitaniemi

A-nuorten SM-sarja: JJK – HJK, lauantaina 12.9. klo 15:00, Hippos

Miesten Ykkönen: PS Kemi – JJK, lauantaina 12.9. klo 16:00, Sauvosaari, Kemi

pskemi-jjk-away-ilmo-harpo