B17: Tappioton putki poikki

17.08.2014

B-nuoret olivat pelanneet tappiotta koko kevät-kierroksen ja kaksi ensimmäistä syyskierroksen otteluakin kunnes kuopiolaiset pääsivät katkaisemaan putken.

Genci

Ensimmäinen jakso meni pienessä JJK hallinnassa, mutta maalinteossa ei päästy ylärimaa ja tolppaa lähemmäksi. Kuopiolaiset puolustivat tiiviisti ja uhrautuvasti. Toisella jaksolla JJK otti hieman enemmän palloa hallintaan, mutta hyökkäysalueella loppui ajatus. KuPS iski toisella jaksolla kahdesti karkeiden oman pään virheiden seurauksena.
Kaikenkaikkiaan tasaväkinen matsi, jonka olisi voinut voittaa kumpi vain. KuPS ansaitsi pisteensä.
Sarja jatkuu Jyväskylässä ensi sunnuntaina Tervareita vastaan Viitaniemen tekonurmella kello 16:45. Tervetuloa!

B17: KuPS/2 - JJK 2 - 0 (1 - 0)

1 - 0 50' Markus Honkanen KuPS
2 - 0 74' Akon Akon KuPS