Yrityksille

JJK-yritysyhteistyö

JJK on olemassa paitsi kannattajiamme myös yhteistyökumppaneitamme varten. Tällä hetkellä yhdistämme yli 400 yritystä, joille tarjoamme muistettavaa, tunnerikasta näkyvyyttä, eläviä tilaisuuksia ja tapahtumia sekä mahdollisuuden tavata ja tutustua muihin kumppaniyrityksiimme.

Jalkapallo ja JJK muodostavat kumppaneillemme eettisesti kestävän yhteisön, johon mahtuu mukaan jokainen yritys. Meidän tehtävämme on löytää juuri sinulle sopivin ratkaisu, yhdessä kanssasi.

Kumppanipalautteemme perusteella yritykset arvostavat JJK:ssa erityisesti aktiivista viestintää, yhteiskuntavastuuta korostavaa arvomaailmaamme, yhteisöllisyyttä, todella laadukasta juniorityötämme ja maanläheisyyttä. Allekirjoitamme itsekin nämä arvot ja niiden varaan on hyvä rakentaa yhteistä tulevaisuutta niin jalkapallokentillä kuin niiden ulkopuolellakin.

JJK Jyväskylä

JJK:n palvelut yrityksille

Näkyvyys ja markkinointi LUE LISÄÄ

Yrityskortit, lippupaketit ja tilaisuudet LUE LISÄÄ

Liikuntapäivät LUE LISÄÄ

Kaikki kumppanimme ovat oikeutettuja osallistumaan ilmaiseksi yritystapaamisiimme. Bisneskontakteja, ruokaa ja painavaa asiaa mm. Juhani Tammisen, Mixu Paatelaisen ja muiden kovien nimien muodossa. Tule mukaan!