Markkinointi

JJK-markkinointi

Tule tuulettamaan kanssamme!

Urheilumaailman ja yrityselämän ehkäpä perinteisin yhteistyömuoto on hyödyntää urheilun tuomaa näkyvyyttä yrityksen markkinoinnissa ja yrityskuvan rakentamisessa. JJK tarjoaa yrityksesi käyttöön sen tarvitsemat ja juuri teille räätälöidyt markkinointipaketit.

JJK:n laaja medianäkyvyys, erittäin aktiiviset omat markkinointikanavat ja tiivis yhteisö mahdollistavat tehokkaan ja mieliinpainuvan näkymisen paikallisesti, valtakunnallisesti ja oikein toteutettuna jopa kansainvälisesti.

Urheilumarkkinoinnin ei kuitenkaan tarvitse rajoittua siihen perinteisimpään malliin eli logonäkyvyyden kautta rakentuvaan tunnettavuuden lisäämiseen. Meillä on lukuisia menestystarinoita siitä kuinka voimme hyödyntää jalkapalloa myös taktisessa mainonnassa, eli esimerkiksi tuotelanseerauksissa ja tarjouskampanjoissa. Konkreettiset ”iskut” palvelevat samalla myös yleisnäkyvyyden muistettavuutta, ja nämä kaksi elementtiä toimivatkin parhaiten yhdessä.

Kanssamme tapahtuva markkinointiyhteistyö ei myöskään rajoitu kuluttajakenttään. Päinvastoin, olemme erittäin aktiivisia juuri b2b-viestinnässä ja -tapahtumissa. JJK-kumppanina käytössäsi on lisäksi seuramme erityisosaaminen sosiaalisessa mediassa ja kuvallisessa viestinnässä. Tarjoamme kumppaneillemme näyttävää, suuria massoja kiinnostavaa ja huomiota herättävää sisältöä, joka istuu pienellä räätälöinnillä varmasti myös sinun yrityksesi markkinointiviestintään.

JJK Jyväskylä

Tiesitkö tämän JJK:sta?

Kotiotteluidemme yleisökeskiarvo on ollut Suomen kolmanneksi paras jo viisi vuotta putkeen

Kotisivuillamme vierailee yli 600 000 kävijää joka vuosi

Olemme yksi aktiivisimmista sosiaalisen median hyödyntäjistä koko Suomessa

Tutkimme säännöllisesti kumppaneidemme brändien tunnettavuutta JJK:n seuraajien keskuudessa

Voitimme Suomen Urheilugaalassa Vuoden markkinointiteko -palkinnon vuonna 2011

JJK - Vuoden markkinointiteko 2011

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme enemmän!

 

Caius Forsberg

Toimitusjohtaja

caius.forsberg(at)jjk.fi

044 0611 712