Ystävänpäivätarjous kausikorttilaisille – ystävälle kausikortti puoleen hintaan

12.02.2020

On tullut jälleen aika muistaa ystävää ja mikäs sen parempi tapa, kuin hankkia ystävälle JJK:n kausikortti ja kiivetä yhdessä aina aurinkoiselle Harjulle seuraamaan Kettupaitojen otteita!

Perjantaisen ystävänpäivän kunniaksi JJK:n kausikorttilaisille onkin siis nyt tarjolla huippuetu: ystävälle JJK:n kauden 2020 kausikortti puoleen hintaan eli vain 39,50 € (norm. 79€) !

Kuinka lunastat edun? Etu on tarkoitettu kausikorttinsa jo hankkineille. Klikkaa itsesi kausikortin tilauslomakkeeseen tästä. Täytä lomake normaalisti ja kirjoita alaosan ”lisätietoja” riville koodi YSTÄVÄ. Lähetämme tilausvahvistuksen sekä maksutiedot sähköpostiisi. Voit lähettää tilauksen vaihtoehtoisesti myös osoitteeseen: jjk(at)jjk.fi

Kuka on oikeutettu kausikorttitarjoukseen? Jokainen kausikorttinsa jo kaudelle 2020 tilannut kettukannattaja. Mikäli et ole korttiasi vielä ehtinyt hankkia, kannattaa siis hyödyntää tilaisuus nyt ja tilata kortti itselle ja toinen kaverille, jolloin toisen kortin saa siis puoleen hintaan.

Etu on voimassa 12.2.-14.2.2020 välisenä aikana tehdyissä tilauksissa

<3