Ykkösen ratkaisupelit edessä – maanantaina vieraaksi FF Jaro

17.09.2016

jjk-wwwbanneri-ffjaro1909-1000x371

Maanantaina juhlistetaan myös 90-vuotiasta Harjun stadionia.

Kausi 2016 on loppusuoralla: pelaamatta on enää viisi kierrosta, joille lähdetään JJK:n johdolla. Kamppailu taulukon kummassakin päässä käy kiivaana eikä syksyn peleistä panoksia puutu!

JJK, AC Oulu ja TPS ovat olleet kärjessä kaiken kautta ja 23. kierrokselle lähdettäessä Kettupaidat ovat sarjakärkenä eli syksyn suoraan Veikkausliiga-nousuun oikeuttavalla paikalla, oululaiset ja turkulaiset taas seuraavat kahden pisteen päässä. Voidaankin todeta, että jokainen jäljellä olevista viidestä ottelusta on finaaliottelu!

Syksyn edetessä myös FF Jaro on noussut kärkikolmikon kintereille neljänneksi ja juuri pietarsaarelaiset saapuvatkin maanantaina Kettupaitojen vieraaksi. Ottelun yhteydessä juhlistetaan myös Harjun stadionia, joka viettää tänä vuonna 90-vuotisjuhliaan. Ennen ottelun alkua Heidi Luck esittää juhlan kunniaksi Keski-Suomen kotiseutulaulun ja kaupunginjohtaja Timo Koivisto lausuu ottelulle avaussanat.

Pojille ja miehille on luvassa myös harvinaislaatuinen mahdollisuus, sillä JJK järjestää yhdessä yhteistyökumppani MRoomin kanssa ainutlaatuisen pop-up hiusten siistimisen! MRoomin ammattihenkilökuntaa on paikalla heti porttien auettua klo 17:30 ja he siistivät miesten ja poikien tukat ilmaiseksi aina toisen puoliajan alkuun asti.

Jo iltapäivällä klo 14 alkaa Ravintola Vesilinnassa perinteinen syysseminaari, jonka aiheena on tänä vuonna biotalous. Päivän päätapahtuma eli huippukamppailu JJK:n ja FF Jaron välillä vihelletään käyntiin puolestaan 18:30!

PS. Muistathan, että viimeisiin kotiotteluihin ennakkoliput saat edullisemmin Savelan ja Tourulan Neste-asemilta!

jjk-loppukaudenkotiottelut-kotisivubanneri