Wusun siirto varmistunut – kiitos Tunde!

15.08.2013

tunden_hyppy_jjk_stabaek_050712

 

 

Nyt se on virallista ja varmaa: Babatunde Wusu siirtyy kauden mittaisella sopimuksella Arabiemiraatteihin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Al Khaleej FC:n riveihin. Laajalti rakastetun kärkimiehen tällä erää viimeiseksi otteluksi JJK-paidassa jäi Harjulla 5.8. pelattu MYPA-ottelu.

 

Wusu siirtyi JJK:hon Mikkelin Palloilijoista kaudeksi 2007 ja oli maaleineen yksi suurimmista tekijöistä, kun Kettupaidat nousivat historiallisesti Veikkausliigaan kaudeksi 2009.

 

Nyt 29-vuotias Tunde pelasi vuosina 2007-2013 JJK-paidassa kaiken kaikkiaan 104 sarjaottelua, joista 45 Ykkösessä ja 59 Veikkausliigassa. Maaleja noiden kausien aikana on syntynyt yhteensä huimaavat 66. Näiden lisäksi tilille on kertynyt otteluita muun muassa Suomen Cupissa, Liigacupissa – ja tietenkin viimekesäisissä UEFA Europa Leaguen historiallisissa karsintaotteluissa, jossa myös syntyi erittäin tärkeä maali ensimmäisessä ottelussa Stabaekia vastaan.

 

Veikkausliigassa otteluita tilille kertyi myös TPS-paidassa – liigaotteluita miehellä on yhteensä 116, noissa tehtynä 42 maalia.

 

Nyt Tundelle avautui hieno mahdollisuus lähteä uusien haasteiden pariin, valloittamaan uusia pelikenttiä – ja sydämiä. Koko JJK-perhe toivottaa Tundelle mitä parhainta jatkoa – ja toivoo, että aurinkoinen kärkimies vielä nähdään tehtailemassa maaleja Kettupaidassa!

 

 

 

Smile like you mean it!

 

JJK:n Emme anna sen päättyä-kampanja on edelleen käynnissä ja uutuutena tuotevalikoimaan tulee nyt aurinkoinen Tunde-paita – paitatilauksen pääset tekemään osoitteessa www.jjk.fi/tunde

 


 

 jjk-tundepaidat-klikkaa