Waarin Mobiiliweto kierrokselle 9

25.05.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

Sunnuntain Veikkausliiga-kierroksen paras pelikohde on lauantain listan kohteen 84 2 JJK kertoimella 4,60. Todennäköisyysarvio Kettupaitojen vierasvoitolle on 25 %. Sunnuntaina JJK: n kohdenumero on 70 2. JJK on vielä ilman avausvoittoa, mutta joukkue on ollut epäonnekas. Kaikki ottelut heikkoa RoPS-peliä lukuun ottamatta ovat olleet tasaisia ja olisivat voineet päättyä myös JJK: n voittoon.

 

Inter on parantanut peliään heikon talvikauden jälkeen vaikka edelleen joukkueen hyökkääminen on turhan hidasta. Sunnuntain ottelussa Inter kärsii poissaoloista sillä joukkueen avauskokoonpanon molemmat topparit Tuomo Turunen ja Babacar Diallo ovat pelikiellossa. Keskuspuolustajien lisäksi tärkeä kapteeni Henri Lehtonen on edelleen sivussa. JJK: n otteluohjelma on ollut rankempi sillä tämä on joukkueelle jo kolmas ottelu tällä viikolla. Rasitus huomioidenkin JJK hakee vierasvoiton kerran neljästä yrittämästä.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!