Waarin Mobiiliweto kierrokselle 6

11.05.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

Sunnuntaina pääsemme ilahduttavasti kahden tylsän kierroksen jälkeen tekemään mukavan sijoitusvedon. Lauantain listan kohteen 136 2 ja sunnuntain 66 2 FC Honka kertoimella 3,20 on hyvä pelikohde. Honka voittaa ottelun 35 %:n todennäköisyydellä, joten pitkässä sarjassa saat sijoituksellesi 12 %:n tuoton.

 

Honka on kohdannut alkukaudella kovia joukkueita ja maalinteko on ollut sille vaikeaa. Viimeksi joukkue onnistui vääntämään henkisesti helpottavan voiton RoPS:sta numeroin 2-0. Honka on tälle kaudelle muuttanut pelitapaansa eikä joukkue enää pyri hallitsemaan palloa läpi ottelun. Joukkue vahvistui aivan sarjakauden kynnyksellä, joten uusien pelaajien sisäänajo ottaa aikansa.

 

Jaro on aloittanut pirteäsi ja varsinkin joukkueen hyökkäyspeli on ollut hyvää. Joukkueen suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa, jossa melko kokemattomat topparit tekevät säännöllisesti virhearviointeja. Energinen ja nopeasti peliä kääntävä Jaro on viihdyttävä joukkue, mutta se tulee todennäköisesti häviämään tällä kaudella helppoihin virheisiin otteluita, joissa se on pelillisesti niskan päällä. Lupaavasta alkukaudesta huolimatta Jaron pelaajamateriaali on sarjan heikoin.

 

Honka on joukkueista materiaaliltaan parempi, mutta kotietu tasaa joukkueiden väliset voimasuhteet. Sunnuntaina Pietarsaaressa on odotettavissa tasainen peli, joka voi kääntyä kummalle tahansa joukkueelle. Muhevalla kertoimella Honka on yrittämisen arvoinen veto.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!