Waarin Mobiiliweto kierrokselle 5

08.05.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

 

Tälläkin kierroksella edulliset sijoituskohteet ovat Veikkauksella vähissä. Paras pelivalinta on keskiviikon listan 107 2 ja torstain listan 34 2 FC Lahti kertoimella 3,35 ja todennäköisyysarviolla 31%.

 

Liigacupin voittanut FC Lahti on viime kaudesta selvästi vahvistunut ja kuin kirsikkana kakun päälle joukkue onnistui vuokramaan viime viikolla maalivahti Jesse Jorosen Fulhamin organisaatiosta. Erittäin lupaava Joronen on ykkösehdokas nappaamaan Huuhkajien ykkösvahdin paikan tulevaisuudessa. Jorosen hankinnalla Lahti pystyi vahvistamaan etukäteen heikointa osa-aluettaan.

FC Inter pre-season oli vaikea loukkaantumisten ja pelaajiston vaihtuvuuden takia. Vaisun Jaro-pelin jälkeen kahdessa edellisessä ottelussa Inter on osoittanut heräämisen merkkejä. Joukkueen materiaali on kapea, mutta avauskokoonpano laadukas. FC Lahti on kuitenkin joukkueista parempi ja sen pelaaminen on kokonaisuudessaan selkeämpää. Inter on kotiedun turvin ottelun niukka suosikki, mutta Lahden voitto tarjoaa marginaalisen ylikertoimen. Arviossa on oletettu vanhalle kotistadionilleen palaavan Joni Kaukon olevan pelikunnossa.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!