Waarin Mobiiliweto kierrokselle 4

05.05.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

 

Veikkauksen kertoimet Veikkausliigan neljännelle kierrokselle ovat taitavasti laaditut, joten mitään erityisen mielekkäitä sijoituskohteita ei ole tarjolla. Paras mahdollinen pelikohde on 74 2 FC Honka kertoimella 3,60.

 

Honka on perustasoltaan hiukan MYPA:a parempi joukkue. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kaksi kertaa. Liigacupissa MYPA voitti selkein numeroin 4-1, mutta Suomen Cupissa Honka pudotti MYPA:n jatkosta lukemin 0-1. MYPA oli ottelussa parempi joukkue, mutta toisaalta Hongan kauden alla joukkueeseen liittyneet vahvistukset ovat nyt ehtineet paremmin sisäistää joukkueen pelitavan. Hongan pelaajamateriaali on laadukas, mutta joukkueen ongelmaksi voi kauden aikana muodostua turhat varoitukset, kentältä poistot ja vastustajalle annetut rangaistuspotkut. Joukkueen puolustuslinja pelaa välillä tarpeettoman kovaa ja suosii rohkeita liukutaklauksia katkojen sijaan.

 

FC Honka voittaa ottelun vieraskentällä 29%: n todennäköisyydellä, joten pitkässä sarjassa kerroin 3,60 antaa sijoitukselle noin 4%:n tuoton.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!