Waarin Mobiiliweto kierrokselle 3

27.04.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

 

Waarin Mobiiliweto tekee sunnuntaina paluun napapiirille. RoPS:n kauden avauspeli IFK Maarianhaminaa vastaan sujui mollivoittoisesti, mutta kahdessa viimeisessä ottelussa joukkue on noussut odotetulle tasolle. Torstaina RoPS järjesti kotiyleisölleen melkoiset yllätysjuhlat, kun se voitti cup-ottelussa HJK:n 1-0 ja eteni puolivälieriin.

 

TPS ei ole alkukauden otteluissa noussut vielä ihan odotetulle tasolla. Kupittaan pienellä kentällä juoksuvoimainen joukkue ei ole täysimääräisesti pystynyt hyödyntämään vahvuuksiaan. TPS on kuitenkin materiaaliltaan sarjan toiseksi paras ryhmä.

 

Molemmat joukkueet pelasivat torstaina tiukan cup-ottelun. TPS joutui urakoimaan jopa 120 minuuttia, koska ottelu ratkesi vasta jatkoajalla. Kotonaan cup-ottelun pelannut RoPS ei joudu matkustelemaan, joten se pystyy käyttämään tehokkaammin hyödykseen lyhyen palautumisajan.

 

TPS on vieraskentälläkin ottelun niukka suosikki, mutta RoPS:lle tarjottu kerroin 3,65 arviolla 32% on hyvä pelikohde. Lauantain listalla kohteen numero on 136 1 ja sunnuntain 77 1.

 

-Waari


P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!