Waarin mobiiliweto kierrokselle 2

21.04.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

Kierroksen 2 Mobiiliwedossa Waari lähtee hakemaan muhevaa kerrointa Jaron ja KuPS:n välisessä ottelussa.

 

KuPS avasi kautensa kotonaan 1-1 tasapelillä MyPaa vastaan. Pelinavaaminen tuotti KuPS:lle suurta tuskaa ja joukkueella oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla vaikeuksia päästä maalipaikoille. Joukkueen ykköshyökkääjä Ats Purje loukkaantui MyPa-ottelussa ja on pitkään sivussa. KuPS:lla on kuitenkin edelleen hyökkäyspäässä laadukkaita yksilöitä. Luultavasti KuPS tulee sunnuntaina pelaamaan hiukan MyPa-ottelussa nähtyä suoraviivaisemmin ajatuksena paineen antaminen Jaron toppareille.Jaron ensimmäisen kierroksen ottelu JJK:ta vastaan peruuntui, joten joukkue avaa kautensa vasta sunnuntaina. Jaro on materiaaliltaan liigan heikoin, mutta joukkueen yllätysvalmiutta ei kannata aliarvioida. Harjoitus- ja Liigacup-otteluissa Jaro on välillä pelannut viiden pelaajan puolustuslinjalla, mutta luultavasti kotiottelussa Jaro lähtee pelaamaan neljän alakerralla.Kotijoukkueen valmentaja Alexei Jeremenko on varmasti kiinnittänyt huomiota KuPS:n avauspelaamisen vaikeuksiin, joten Jaro lähtenee kotikentällä prässäämään vastustajaa tiukasti korkealta. Molempien joukkueiden selkein heikkous on nopeiden hyökkäyksien puolustaminen. Tämän takia joukkueet tulevat kääntämään peliä nopeasti ja ottelun tempo voi nousta korkeaksi. Tämä puolestaan nostaa hyökkäysten ja maalipaikkojen määrää ja kasvattaa ottelun odotettavissa olevaa maalimäärää.Waari lasettaa vedon kohteeseen 73 2 FF Jaro-KuPS yli 3 maalia kertoimella 3,80 arviolla 29%. Veto osuu harvemmin kuin joka kolmannella yrittämällä, mutta muhkea kerroin tekee sijoituksesta pitkässä sarjassa tuottoisan.


-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!