Waarin Mobiiliweto kierrokselle 16

26.06.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

Kierroksella 16 Veikkauksen kertoimista ei löydy edullisia sijoituskohteita. Lähimpänä pelattavaa on kohteen 90 2 FC Honka, joka voittaa RoPS:n vieraissa 40 %:n todennäköisyydellä. Kerroin 2,55 palauttaa pitkässä sarjassa siihen sijoitetut panokset takaisin.

 

Honka lukeutuu sarjan vahvimpiin joukkueisiin ja se hyötyy otteluruuhkassa laajasta materiaalistaan. RoPS on kotikentällään vaikeasti voitettava, mutta silti puuttuu tästä ottelusta tärkeitä pelaajia. Luvassa on silti tasainen peli, johon Honka lähtee vieraskentästä huolimatta suosikkina.

 

-Waari


P.S. Sunnuntain JJK vs RoPS -liigaottelussa on Harjun stadionilla tarjolla urheiluveikkausvinkkejä klo 17:30-18:30 – lisätietoja vielä tänään JJK:n sivuilta!


P.P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!