Waarin Mobiiliweto kierrokselle 15

24.06.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

 

Paras pelivalinta kierroksella 15 on kohteen 13 1 HJK, joka voittaa FF Jaron 77 %:n todennäköisyydellä. Tapahtumalle tarjottu kerroin 1,35 on pitkässä sarjassa usein toteutuva ja tuottava sijoituskohde. HJK: n alkukausi on ollut odotettua vaikeampi, mutta joukkueen peli on loksahtamassa uomiinsa. Jaro on yllättänyt alkukaudella pirteillä otteillaan, mutta joukkueiden välinen tasoero on suuri.

 

Todennäköisesti Jarolta puuttuu tästä ottelusta Frank Jonke, Jonas Emet ja Mike Banner. Jaron ei kannata kovassa otteluruuhkassa riskeerata puolikuntoisia pelaajia vaikeassa vieraspelissä tekonurmella vaan säästää parhaita voimia tuleviin otteluihin, joissa sen pisteodotus on korkeampi.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!