Waarin Mobiiliweto kierrokselle 14

19.06.2013

JJK Waarin Mobiiliweto

 

 

Kierroksella 14 Veikkauksen kertoimenlaskijat ovat olleet iskussa sillä listan Veikkausliiga-kohteista ei löydy yhtään ylikerrointa. Lähimpänä on kohteen 31 2 FC Honka, joka voittaa VPS: n vieraana 35 %:n todennäköisyydellä. Kerroin 2,85 palauttaa pitkässä sarjassa siihen sijoitetut panokset takaisin.

 

Honka on pelannut viime ottelut vahvasti. TPS:ää vastaan se olisi ansainnut vierasottelusta voiton ja viimeksi HJK-pelissä joukkue pelasi puolustussuuntaan virheettömän ottelun. Hongan materiaali on tasokas ja leveä, joten joukkue pystyy otteluruuhkassa kierrättämään pelaajia ilman merkittävää tason laskemista. VPS: n toppari Karsten Smith on ottelussa sivussa, joten joukkue joutuu tekemään pakotetun muutoksen hyvin toimineeseen puolustuslinjaan.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!