Waarin Mobiiliweto kierrokselle 11

02.06.2013

JJK Waarin Mobiiliweto

 

Kierroksella 11 paras sijoitusmahdollisuus on kohteen 62 kotijoukkue IFK Mariehamn kertoimella 2,35.

 

MIFK voittaa kotonaan VPS: n 46 %:n todennäköisyydellä. MIFK: n tärkein pelaaja Petteri Forsell on loukkaantumisen takia pitkään sivussa, mutta viime hetken hankintojen myötä kotijoukkueen materiaali on riittävän leveä. Joukkueelta on ollut sivussa myös maalivahti Simon Nurme, mutta nuori Otso Virtanen on hoitanut ykkösvahdin tontin hyvin.

 

MIFK on aavistuksen vierailijaa parempi joukkue ja kotonaan ottelun suosikki. MIFK: n torstain vieraspelimatka suuntautui Turkuun, joten joukkue ei ole joutunut tällä viikolla kuluttamaan liikaa aikaa ja energiaa matkustamiseen.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!