VPS-JJK: Perjantai osoitti kokoonpanon leveyden

28.04.2010
VPS-JJK: Perjantai osoitti kokoonpanon leveyden

JJK kohtaa keskiviikkoisessa Veikkausliigan rästiottelussa VPS:n vieraissa. Valmennus joutuu loukkaantumisten vuoksi muuttamaan kokoonpanoaan hieman, mutta jo perjantain TamU-ottelu osoitti, että joukkueessa on leveyttä.

– Oli hienoa huomata, että vaikka siinä tuli hektisinä hetkinä parikin loukkaantumista peräkkäin ja vielä kolmas vaihto pian perään, meidän peli ei seonnut millään tavalla. Se osoittaa, että kevään mittaan tehty kokoonpanon kierrätys ja pelikuorman jakaminen poikivat hedelmää, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

– Pelaajat ovat sisäistäneet meidän peli-ideologian. On valitettavaa, että loukkaantumisia tulee,  Antto (Tapaninen) ja Toke (Tumanto) ovat tehneet hyvällä asenteella töitä koko talven. Mutta en usko että muutokset näkyvät meidän pelissä mitenkään. Kaikki muutkin ovat tehneet töitä.

Rivistä puuttuu Tapanisen ja Tumannon lisäksi yhä kapteeni Mikko Hyyrynen. Muuten joukkue on terve.

JJK on päässyt harjoittelemaan jo reilun viikon ajan nurmella, mikä on ajankohtaan nähden iso etu. Särkkä kiittelee harjoitusolosuhteita vuolaasti.

– Ollaan saatu harjoitella Säynätsalon kentällä, joka on kyllä yllättävän hyvässä kunnossa. Siellä tehdään joka treenin jälkeen traktorilla hommat, ei nurmi voi tähän vuodenaikaan juuri parempi olla.

Luonnonnurmi- ja keinoalustan ero on sen verran suuri, että harjoitusolosuhteet saattavat näkyä peliesityksessäkin.

– Olisiko se näkynyt Tampereellakin, että TamU oli päässyt kai kerran harjoittelemaan nurmelle ja me oltiin melkein viikon päivät treenattu. Tosi tyytyväisiä ollaan tilanteeseen, Särkkä toteaa.

 

VPS-JJK Vaasassa keskiviikkona kello 18.30.