Voitto Kajaanista harjoitusottelusta

02.04.2016

harjoitusottelu-edustusjoukkue-2016

Kettupaidat kävivät lauantaina voitokkaasti AC Kajaanin vieraana.

Helmikuussa joukkueet kohtasivat Vehkahallissa ja tuolloin JJK pyöritteli vieraistaan selkeän 0-9-voiton. Kajaanilaiset eivät saaneet revanssia myöskään kotiottelussaan – Kettupaidat ottivat 1-2-voiton.

JJK meni avauspuoliajalla 0-2-johtoon. Ottelun avausmaali oli isäntien oma maali ja JJK:n maaleista toisen teki Topi Järvinen komeasti suoraan vapaapotkusta. Jo aiemmin Tommi Kari oli lähellä upottaa vaparin maaliin, mutta kajaanilaisten maalivahti sai näppinsä riittävästi väliin.

Järvinen puolestaan oli vähällä tehdä toisella jaksolla vielä toisenkin komean maalin, kun akrobaattinen saksipotku meni niukasti tolpan väärälle puolelle. Isännät taas kavensivat sekavan tilanteen päätteeksi, kun pallo jäi hetkeki pyörimään JJK:n rangaistusalueelle.

Kettupaidat pelasivat ottelussa hieman itselleen uudemmalla muodostelmalla ja mukana oli myös muutama pelaaja junioreista. Juha Pasoja oli ottelun jälkeen tyytyväinen näkemäänsä.

– Kauden aikana tulee kuitenkin tilanteita, joissa joudutaan vaihtamaan vähän pelisysteemiä – nyt saatiin yhtä vaihtoehtoa yhden ottelun verran tutummaksi pojille.

– Mukana olleet nuoret pelasivat hyvin eikä loukkaantumisia tullut, joten kaikin puolin onnistunut harjoitusottelureissu.

Seuraava harjoitusottelu on vuorossa viikon päästä: lauantaina 9.4. suuntana on Mikkeli, jossa viime kauden päätteeksi Ykkösestä Kakkoseen tippunut MP isännöi Kettupaitoja klo 14 alkaen.

Ensi viikolla selviää myös JJK:n seuraava vastustaja Suomen cupissa. Alun perin tiistaille aikataulutettu arvonta käydään keskiviikkona 6.4. klo 12 alkaen ja se näkyy suorana Huuhkaja-TV:stä.

AC Kajaani - JJK 1-2 (0-2)

Maalit:

0-1 oma maali

0-2 Topi Järvinen

1-2

 

JJK:n kokoonpano: Ville Viljala; Settyslas Loutelamio, Joona Itkonen, Matti Lähitie, Honar Abdi, Samu Suoraniemi; Mikko Manninen, Tommi Kari (c), Saku Leppänen; Topi Järvinen, Toni Tahvanainen.

 

Vaihdossa: Tatu Österlund (mv), Roope Ervasti, Matti Kohonen, Vertti Lepo, Bahaa Al-Faywz.