Villiketut starttaavat Kakkosen kautensa Kajaanissa

30.04.2017

villiketut-mipk-viitaniemi-harjoitusottelu-20170422

JJK:n reservijoukkue Villiketut aloittaa sunnuntaina oman kautensa tiukalla vierasottelulla.

Villiketut pelaa kaudella 2017 Kakkosen Pohjoislohkossa eli Lohko C:ssä, kun YPA joutui luopumaan kevättalvella omasta sarjapaikastaan konkurssin myötä. Nyt kausi potkaistaan käyntiin vieraskentällä yhtä lohkon ennakkosuosikkia AC Kajaania vastaan vastaan. Kotona pelit alkavat 13.5., kun Viitaniemeen vieraaksi saapuu PK-37.

Villikettu-joukkue koostuu JJK:n omista kasvateista. Valtaosa pelaajista on A- ja B-junioreja, lisäksi mukana on puolenkymmentä yli-ikäiseksi kasvanutta omaa kasvattia viime vuoden A-nuorista. Kakkosen otteluissa mukana tulee olemaan myös edustusjoukkueen pelaajia, kuten viime viikon kenraaliharjoitusmatseissa Ilves Akatemiaa ja MiPK:a vastaan, kun kentällä nähtiin Jasin Abahassine, Settyslas Loutelamio sekä Matti Kohonen.

Kautta alustavissa harjoitusotteluissa ensin Ilves kaatui maalikarkeloissa 5-3, lauantaina taas MiPK vei niukan voiton 2-3-lukemin – osin omien koirien puremilla, sillä vieraiden 0-2-maalin viimeisteli lainalla mikkeliläisten riveissä oleva Tuomas Koppelomäki.

villiketut-ilves-akatemia-vehka-harjoitusottelu-20170418

Villikettuja valmentavat edelliskausien tapaan Sami Mustalampi sekä Mika Marttinen. Joukkueen pelaajalista löytyy Palloliiton Tulospalvelusta – mutta otteluissa rinki elää kauden mittaan edustusjoukkueen pelaajien myötä.

Vaikka kaikkein tärkein tavoite on Villikettujen avulla kehittää pelaajapolkua junioreista edustusjoukkueeseen, on niin seura kuin joukkue itsekin asettanut myös tavoitteen kaudelle.

– Tavoitteena on säilyä Kakkosessa, sen ovat pelaajat itse asettaneet omaksi tavoitteekseen. Kausi alkaa kahdella vaikealla vierasottelulla, ensin AC Kajaania ja sitten TP-47:a vastaan – molemmat ovat sarjan ennakkosuosikkeja ja lähtevät varmasti tavoittelemaan nousua, Marttinen toteaa.

Kotipelinsä Villiketut pelaavat Viitaniemessä – kotiavaus lauantaina 13.5. klo 17: Villiketut – PK-37.

Kakkosen Lohko C Palloliiton Tulospalvelussa

Villikettujen joukkuesivu Palloliiton Tulospalvelussa

Villiketut Facebookissa

villiketut-vehkahalli-20170424