Villiketuilla kiihkeä paikalliskamppailu Viitaniemessä

20.05.2015

FC VilliketutJJK:n Kolmosessa pelaavalla reservijoukkue Villiketuilla on tänään tiukka paikalliskamppailu FC Blackbirdia vastaan.

Ottelu alkaa 19:15 Viitaniemessä ja siihen on vapaa pääsy.

Villiketut pelaavat edelliskausien tapaan Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa. Kolmosen kausi alkoi huhtikuun lopussa ja Villiketuilla on nyt takanaan neljä ottelua, joista kasassa on neljä pistettä.

Villikettujen päävalmentajana kuluvalla kaudella toimii Risto Kontio, joka on itsekin JJK-kasvatti ja toiminut aiemmin muun muassa JJK:n B-nuorten valmennuksessa. Kontion kanssa valmennusryhmässä jatkavat A-nuoriakin luotsaavat Sami Mustalampi ja Mika Marttinen. Myös joukkueenjohtajana jatkaa viime kauden tapaan Sanna Kahila.

Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen on jälleen kovatasoinen ja mukana on useampikin joukkue, joka hamuaa nousua Kakkoseen – kuten Villikettujen illan vastustaja FC Blackbird. Myös Itä-Suomen puolelta Kakkosesta viime kauden päätteeksi tippunut iisalmelainen PK-37 tähyää takaisin ylemmälle sarjaportaalle, samoin SC KuFu, jossa nähdään pelaajia myös yhteistyöseura KuPS:n liigamiehistöstä.

Villiketut koostuvat jälleen JJK:n omista pelaajista: A- ja B-nuorista sekä edustusjoukkueen pelaajista. Myös tavoitteet ovat ennen kaikkea pelaajien kehityksessä eivätkä tuloksissa – nuorille lupauksille halutaan antaa ensikosketus miesten peleissä Kolmosessa.

Villikettujen joukkuesivu

Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen tulokset ja sarjataulukko ResultCodessa

Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen otteluohjelma ResultCodessa