Villikettujen kotikausi käyntiin lauantaina

12.05.2017

tp-47-villiketut-kakkonen-20170511

Reservijoukkue Villiketut aloittavat kotiottelunsa lauantaina.

Kakkosen kolmannella kierroksella vieraaksi saapuu iisalmelainen PK-37 ja ottelu alkaa klo 17 Viitaniemessä. Villiketuilla on alkukaudelta takanaan kaksi kovaa vierasottelua lohkon ennakkosuosikkeja vastaan: kausi alkoi AC Kajaanin vieraana, seuraavaksi tie vei Haaparantaan TP-47:n vieraaksi. Molemmat ennakkosuosikit veivätkin voiton.

Villiketut pelaavat lähes täysin omista nuorista koostuvalla joukkueella: valtaosa pelaajista on omia A- ja B-juniori-ikäisiä. Lisäksi mukana on muutamia nuorten peleistä jo yli-ikäiseksi kasvaneita omia kasvatteja ja edustusjoukkueen pelaajia. Esimerkiksi ottelussa TP-47 vastaan avauskokoonpanossa oli kolme vuosina 2000-01 syntynyttä eli vielä B-juniori-ikäistä pelaajaa.

Villikettujen esitys Haaparannassa olikin hyvä – Genc Kovaqi vei vieraat johtoon jo 9.minuutilla ja vaikka TP-47 tasoitti hetkeä myöhemmin, pysyi peli 1-1-tasatilanteessa loppuhetkille asti. Viimeisen vartin aikana kotijoukkue pystyi kuitenkin kääntämään ottelun 4-1-voitoksi.

Tervetuloa Viitaniemeen

Villiketut pelaavat kaikki kotiottelunsa Viitaniemessä. Liput otteluihin maksavat 5 euroa ja JJK:n kausikorttilaisille 2 euroa. Fox Cardilla kuitenkin pääsee otteluihin ilmaiseksi. Portit aukevat ja lipunmyynti alkaa tuntia ennen ottelun alkua eli klo 16. Lipunmyyntipisteitä on yksi ja se sijaitsee pääportilla.

Myös kioski kahveineen ja makkaroineen palvelee katsojia – makkaroiden suhteen on kuitenkin pienenpieni säävaraus, mikäli Suomen kevät päättää näyttää kaikkein räntäisimpiä kasvojaan. Varaathan mukaan käteistä!

Lämpimästi tervetuloa niin kotiavaukseen kuin muihinkin Kakkosen kotiotteluihin!

Edustusjoukkueen ottelut taas jatkuvat ensi viikon perjantaina 19.5., kun Harjulle vieraaksi saapuu VPS.

villketut-pk-37-kotiavaus-kakkonen-13052017