Viikko käyntiin kotiottelulla – vieraaksi hallitseva mestari

15.10.2017

2017-10-12_jjk-ilves_0002

JJK jatkaa lokakuuta kotikentällään, kun tällä kertaa vieraaksi saapuu hallitseva mestari IFK Mariehamn.

Tahti on tiivis, sillä edellinen ottelu oli torstaina niinikään kotikentällä. Tuolloin vieraaksi saapui Ilves. Molemmat olivat kauden aiemmissa kohtaamisissa voittaneet kotiottelunsa, eikä lopullista paremmuutta lopulta saatu selville, sillä tällä kertaa pisteet tasattiin 0-0-tuloksella.

Vierasjoukkue oli ottelussa niskan päällä ja sai pallon pariinkin otteeseen maalipuihin. Myös Teppo Marttinen kettumaalilla esitti jälleen komeita torjuntoja pitääkseen maalinsa koskemattomana.

Vaikka mitalitaistelussa mukana olevan Ilveksen pitäminen nollilla ei ole lainkaan huono suoritus, oli tasapelipisteessä karvas maku: HIFK:n murjoessa samalla PS Kemin 4-0-lukemin kasvoi joukkueiden välinen ero kahdeksaan pisteeseen, kun enää yhdeksän pistettä on jaossa. Pisteiden valossa oljenkorsi sarjassa säilymiseen on siis edelleen, mutta se edellyttää viimeisissä kolmessa ottelussa täydellistä onnistumista.

Ilveksen tapaan mitaleista taisteleva IFK Mariehamn pelasi myös torstaina matkattuaan FC Lahden vieraaksi. Saarelaiset kohentelivat asemiaan mitalikamppailussa nappaamalla pisteet matkaansa Robin Sidin maalilla 0-1-lukemin.

2017-10-12_jjk-ilves_0030

IFK Mariehamn on vienyt nimiinsä molemmat joukkueiden aiemmista kohtaamisista, joista kummatkin on käyty Maarianhaminassa. JJK on pystynyt molemmissa kuitenkin kiusaamaan hallitsevaa mestaria: kauden avausottelussa Kettupaidat ehtivät  jo johtaa ottelua alkuhetkillä 0-2-lukemin, toisella kerralla IFK taas joutui toisella puoliajalla ahtaalle JJK:n hakiessa tasoitusta Samu Suoraniemen kavennettua tilanteeksi 2-1. IFK piti kuitenkin pintansa.

Nyt JJK lähtee jälleen ennakkoluulottomasti haastamaan mestareita ja näyttämään, että kettulauma antaa viimeiseen asti kaikkensa – etenkin uskollisen kotiyleisönsä edessä.

Alle 17-vuotiaille vapaa pääsy

Maanantaina alkaa myös syyslomaviikko ja sen kunniaksi kaikki alle 17-vuotiaat kutsutaan otteluun ilmaiseksi!

Tule siis aloittamaan syyslomaviikko Harjun tunnelmallisessa iltavalaistuksessa ja tue samalla oman kylän Kettupaitoja liigakauden loppumetreillä!

20171016-JJK-IFKM-ottelumainos-www-1