Vesterinen Yhtyeineen ja Anssi Kela tähdittävät ensi kesän Harjurokkia

08.03.2023

Jyväskylän Harjun stadionilla nautitaan tähtiartisteista myös ensi kesänä 26. elokuuta. Kolmatta kertaa järjestettävässä Harjurokissa esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen, Anssi Kela, Oliver ja Pelle Miljoona Band.

”Harjurokki edustaa meille paikallisen osaamisen ja yhdessä tekemisen voimaa. Upea artistikattaus, Harjun stadion ja kaunis elokuinen kesäilta tarjoavat varmasti parastaan tänäkin vuonna”, Harjurokin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Joni Vesalainen kertoo.

Valtaisaa livesuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on tätä nykyä kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikki vie kuulijat keskelle monenlaisia tunnetiloja. Ilolta ja naurulta on vaikea välttyä ja toisaalta taas myös suru ja kyyneleet ovat vahvasti läsnä, paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä. Yhtyeen omaperäinen keitos on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja kuten Tummilla teillä, Kukaan ei koskaan, Onnellinen mies sekä viimeisimpänä vuoden iskelmänäkin palkittu Kohti sydänpeltoja. Yhtyeen laulusolisti Tero Vesterinen on myös valloittanut suomalaiset tulkinnoillaan TV1:n suositussa Elämäni biisi -ohjelmassa.

Anssi Kela singahti koko kansan sydämiin vuosituhannen taitteessa, kun hänen Nummela-klassikkoalbumistaan muodostui yksi maamme kaikkien aikojen menestyneimmistä pitkäsoitoista. Rakastettu esiintyjä ei jäänyt kuitenkaan kieriskelemään hetkelliseen suosioon, vaan on pysynyt relevanttina läpi vuosikymmenten. Settilistalle on tunkua vaikka useammankin keikan edestä Mikan faijan BMW:stä Levottoman tytön ja Ilveksen kautta aina tuoreimpiin singleihin.

Jyväskyläläinen rock-yhtye Oliver maalaa paksulla siveltimellä isoja kertosäkeitä ja suuria tunteita. Nelihenkinen kokoonpano tunnetaan erityisesti energisenä livebändinä yli 600 keikan kokemuksella. Parhaillaan kuudetta pitkäsoittoaan valmisteleva yhtye leikkaa livenä terävällä veitsellä ilon ja onnen kakusta sellaisia paloja, että kukaan ei jää show’n aikana nurkkaan suremaan.

Pelle Miljoona Band on suomirockin ja -punkin ikitoteemin uusin kokoonpano, joka koostuu Pellen synnyinkaupungin Haminan muusikoista.

Harjurokin liput tulevat myyntiin perjantaina 10.3.23 klo 10 osoitteessa tiketti.fi

Lisätiedot tapahtumasta: harjurokki.fi

HARJUROKKI by Väre
26.8.2023
Harjun Stadion, Jyväskylä
Liput: 59€ / 149€ (VIP)
Ikäraja: K18