Vesalainen: sydämellinen kiitos koko yleisölle

29.06.2012

Joni Vesalainen luottavaisenaTunnelmat kettuleirissä eivät eilisen taistelutappion jälkeen ymmärrettävästi olleet samalla tasolla kuin eräässä saapasmaassa muutamaa tuntia myöhemmin. JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen ei kuitenkaan antanut murheen murtaa vaan näki torstai-illassa useita uskoa tuovia elementtejä:

– Haluan koko sydämelläni kiittää eilen paikalle saapunutta yleisöä ja faniryhmä Harjun Poikia. Vastoinkäymisistä huolimatta kaikki kannustivat esimerkillisesti joukkuetta ja tämä näkyi heti kentälläkin taisteluna ja peräänantamattomuutena, niin liukutaklauksina kuin lentävinä ruohotuppoinakin.

Pienestä tappioputkesta huolimatta Vesalainen näkee joukkueen tilanteen nyt otteluruuhkan ja eurokiireidenkin keskellä valoisana:

– Eilen Honka vain oli piirun verran parempi ja kun pallotkaan ei oikein pomppinut meille, tämä oli lopputulos. Tästä on silti ehdottomasti hyvä jatkaa kun yleisö ei hylkää meitä, vaan on päinvastoin selvästi astumassa esiin nyt, tukemaan joukkuetta vaikeina aikoina, Vesalainen päättää ja osoittaa kiitoksensa vahvasti omiensa takana seisovalle kettuyleisölle.