Vesalainen: JJK:n kausikortti uskollisuuden merkki

28.07.2010
Vesalainen: JJK:n kausikortti uskollisuuden merkki

Uskollinen kotiyleisö on JJK:lle suuri voimavara. Yleisöpalautteen siivittämänä kaikki erikoisliput myydään jatkossa myös ottelutapahtuman yhteydessä Harjulla.

 

JJK haluaa ilmaista kiitollisuutensa kotiyleisölleen, joka on seurannut edustusjoukkueen otteita uskollisesti Harjun katsomoissa läpi haastavan liigataipaleen.

– Olemme suuressa velassa Jyväskylän kotiyleisölle. JJK on pelannut Veikkausliigassa 20 kotiottelua, joista olemme pystyneet voittamaan vain kolme. Silti kahden viimeisen ottelun yleisömäärät ovat sellaiset, että niillä oltaisiin liigan paras yleisöjoukkue, toimitusjohtaja Joni Vesalainen kiittelee.

Maakunnan uskollisin väki tuntuukin löytyvän JJK:n kotiotteluista, ainakin mikäli maakuntalehden yleisönosastoa on uskominen.

– Keskisuomalaisessa on koko kesä kirjoiteltu vieraissa käymisestä ja salarakkaista. Meidän otteluissa ei tarjota aikuisviihdettä, mutta sen sijaan meillä on erittäin uskolliset kannattajat. Joten jos etsii partneria, voin antaa vinkkinä että kannattaa etsiä ehdokkaan lompakosta JJK:n kausikorttia, se on aika hyvä merkki uskollisuudesta, Vesalainen veistelee.

Seura haluaa osoittaa kiitollisuutensa myös käytännössä, ja pyrkii siksi kehittämään katsomopalvelujaan ja reagoimaan yleisöpalautteisiin mahdollisimman ripeästi. TamU-ottelun positiivisten kokemusten myötä seura myy jatkossa myös erikoishintaiset liput ottelutapahtuman yhteydessä Harjulla.

– Rakennamme Ihantolantielle erillisen myyntipisteen, jossa erikoisliput myydään. Tästä on tullut paljon palautetta ja haluamme palvella yleisöä. Muutenkin meille on tärkeää, että kannattajat tulevat kuulluiksi, vastaan itse henkilökohtaisesti kaikkiin yleisöpalautteisiin vuorokauden sisällä viestien saapumisesta, Vesalainen lupaa.

 

JJK:n seuraava kotiottelu pelataan Harjulla sunnuntaina 8. elokuuta, jolloin vieraaksi saapuu MYPA.

katsomo VPS
kannattajat VPS