Veikkausliigakausi Harjulla alkaa – Kettupaidat haluaa tarjota kotiyleisölle parasta

08.05.2011

Honka ei lopulta kaatunut perjantaina, vaikka horjui pahasti. Tästä huolimatta Kettupaidat esiintyy sarja-avauksen vahvan esityksen siivittämänä kovalla itseluottamuksella kotiyleisölleen maanantaina. Vastassa jyväskyläläisen jalkapallohistorian kolmannessa liigakauden kotiavauksessa on MYPA Kouvolasta.

– Perjantain peli oli meiltä tpsi ryhdikäs suoritus. Monesti sarja-avauksen lataus tekee sen, että sovitut ja harjoitellut asiat jäävät puolitiehen, mutta me pystyttiin pelaamaan sitä omaa fudista. Tätä taustaa vasten on erittäin hyvä asia, että seuraava peli tulee näin pian. Me ollaan hyvässä iskussa, ja perjantaina oli todella hyvä lataus ja sähinä, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

– En näe mitään syytä, miksei se sama siirtyisi maanantaille.

JJK:n ryhmästä on sivussa U19-maaotteluun Eerikkilään matkaava toppari Samu Nieminen. Terveystilanne on Honka-ottelun jälkeen ennallaan. Ennallaan on myös joukkueen pelifilosofia – suuria muutoksia ei vastustajan ja pelipaikan vaihtumisesta huolimatta tule.

– Tietenkin jokaisessa vastustajassa on omat huomioitavat juttunsa. Mutta tärkeintä on, että jatketaan omaa peliä samalla tavalla kuin viimeksi. Ainoa mitä oikeastaan tarvitaan siihen lisää, on maalit, Särkkä toteaa.

MYPA avasi oman kautensa viime maanantaina murheellisella 0-2 -kotitappiolla IFK Mariehamnia vastaan. Särkkä uskookin, että vastaan tulee nälkäinen nippu.

– Heillä on uusi valmennusjohto ja uusia tuulia seurassa, mutta pelaajarunko on tärkeimmiltä osiltaan aika lailla sama kuin viime kaudella. Peli-ilmettä on tietysti pyritty uudistamaan ja hyviä yksilöitähän sielläkin on, kuten kaikissa liigajoukkueissa.

Viime kaudella JJK haki Saviniemestä hienon 1-3 vierasvoiton, Harjulla pisteet tasattiin lukemin 1-1. Viime kauden kaltainen konttaus kotikentällä on tarkoitus päättää ennen kuin se ennättä alkaakaan.

– Pääsimme sunnuntaina harjoittelemaan Harjulle, kenttä on hienossa kunnossa. On mahtavaa pelata omalla kotikentällä meidän hienon yleisön edessä. Halutaan antaa heille nyt sitä parasta JJK:a, Särkkä päättää.

Veikkausliigan kotiavaus JJK-MYPA Harjulla maanantaina kello 18.30. Tervetuloa!