Veikkauksen ja JJK:n Verkkokumppanuus – pelaa kauttamme, tue seuraasi

11.02.2015

JJK Veikkaus Vedonlyöntipäivä 4.6.2014

Tue JJK:ta pelaamalla Veikkaus-pelit kauttamme!

Veikkauksella ja Valo Ry:lla on urheiluseuroille räätälöity Verkkokumppanuus-ohjelma, jossa myös JJK on yhtenä yhteistyöseurana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kannattajat voivat tukea seuraansa pelaamalla Veikkaus-pelinsä JJK:n sivujen kautta. Seura saa palkkion jokaisesta JJK:n sivuilta löytyvän Veikkaus-bannerin kautta pelatusta pelistä.

Verkkokumppanuus-yhteistyön lisäksi Veikkaus sponsoroi Kettupaitoja suoraan sekä välillisesti – Veikkauksen tuotto kun luovutetaan kokonaisuudessaan Opetus- ja kulttuuriministeriölle, joka rahat päätyvät erilaisten seuratukien ja jalkapallo-olosuhteiden kehittämisen myötä seurojen hyväksi.

JJK:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen kertoo, että JJK:ssa Veikkauksen kautta tulevilla rahoilla tuetaan nuorten valmennusta.

– Veikkaus on meille merkittävä kumppani ja sitä kautta saadut rahat menevät JJK:ssa suoraan A- ja B-juniorien valmennukseen.

– Laadukas juniorivalmennus on meille tietenkin äärimmäisen tärkeää ja haluamme panostaa siihen jatkossakin – onhan joukkue tälläkin hetkellä täysin omista kasvateista koostuva.

Pelianayytikko Joni Collan kehuu Veikkausta myös pelaajan näkökulmasta.

– Erityisesti viime toukokuun uudistuksen jälkeen Pitkäveto on erittäin mielenkiintoinen tuote sekä viihde- että ammattipelaajille. Viihdepelaajaa
miellyttää laaja kohdetarjonta. Ammattilaisille taas isoin juttu on Veikkauksen tapa kohdella asiakkaitaan tasapuolisesti.

– Veikkaus ottaa merkittäviä panostuksia voittavilta pelaajilta jopa pienempiin lajeihin ja erikoisvetoihin, joihin muu vedonlyöntimarkkina tarjoaa kertoimia lähinnä imagosyistä ilman järkevää panostusmahdollisuutta ja halukkuutta kantaa riskiä. Ammattilaisten näkökulmasta hatunnoston arvoinen juttu on myös Veikkauksen tapa laskea kertoimiaan itse ja seisoa näkemyksiensä takana.

Lisää tietoa Verkkokumppanuudesta löydät Veikkaus-yhteistyö-sivultamme!