Vantaa Tournament: Skontoa kaatamaan!

15.02.2013

JJK aloittaa kohtaa perjantai-iltapäivällä Orsasportin Vantaa Tournamentín puitteissa latvialaisen Skonto FC:n.

 

Haussa on turnauksen ensimmäinen suomalaisvoitto, sillä kahden ensimmäisen pelipäivän aikana eivät suomalaisjoukkueet ole voittoa onnistuneet ottamaan. Lähimpänä on ollut MYPA, joka kohtasi avauspäivänä keskiviikkona juuri Skonto FC:n. Kouvolalaiset olivat pitkään kiinni voitossa viime kauden maalihai Pekka Sihvolan ensimmäisen jakson maalilla, mutta Skonton vahva painostus toisella jaksolla toi tasoituksen 69. minuutilla. Latvialaisten maalintekijänä oli Ritvars Rugins.

 

JJK:n esitykset ovat Liigacupissa olleet etenkin puolustussuuntaan jämäköitä ja Eero Markkanen on jälleen ollut kovassa vireessä – moninkertainen Latvian mestari onkin peliään hioville Kettupaidoille varsin hyvä mittari Liigacupin ollessa JJK:n osalta kuukauden paussilla. 

 

JJK jatkaa ottelun jälkeen matkaansa Myyrmäestä suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta Kettupaidat suuntaavat kymmenen päivän mittaiselle harjoitusleirille Kyprokselle. Leirin on myös luvassa harjoitusotteluita, joista tarkempaa tietoa on tulossa myöhemmin.

 

Kello 14:30 Myyrmäen alkavaa ottelua seurataan tuttuun tapaan JJK:n twittertilillä: https://twitter.com/JJK1923!

 

 

erzin_tuuletus_jjk-mifk_011012

    Pöllyttääkö Markkanen myös latvialaisten maaliverkkoja?