Vakion kesäkisa taas käynnissä

18.05.2011

Vakion kesäkisa 2011

Veikkaus tarjoaa Vakioveikkauksen ystäville lisäjännitystä kevään ja alkukesän vakiokierroksille. Veikkauksen rekisteröityneet asiakkaat pääsevät mittelemään ilmaiseksi paremmuudesta Vakion Kesäkisassa, johon odotetaan jopa 10 000:ta osallistujaa. Kisan aluksi jätetään jäähyväiset valioliigakaudelle 2010-2011 ja siirrytään aprikoimaan, millaisia jippoja esimerkiksi Joensuussa on keksitty vastustajan pään menoksi.

Kesäkisa pyörähtää käyntiin kierroksella 20, joka on samalla vuoden toinen Bonuskierros Vakioveikkauksessa. Kaikkiaan kisassa veikataan neljä kierrosta viikoilla 20-23 ja voittaja on selvillä 12. kesäkuuta. Rekisteröityminen ja ensimmäinen pelikierros avautuvat maanantaina 16. toukokuuta. Kisasivun osoite on https://www3.veikkaus.fi/vakiosm

Kisan kolme parasta palkitaan asiantuntemuksestaan makealla avec-lippupaketilla, johon sisältyy kaksi lippua 6. syyskuuta pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi-Hollanti ja hotelliyöpyminen. Lisäksi kisassa arvotaan viikoittain 30 kappaletta suosittuja Vakioveikkaus-aiheisia t-paitoja.

Henkilökohtaisen kisan ohella Kesäkisaan kuuluu olennaisesti myös ryhmäkisa, jossa ystävykset, sukulaiset, naapurit ja työporukat voivat mitellä keskenään ja muiden ryhmien kanssa. Ryhmäkisan kaksi menestyksekkäintä ryhmää saavat palkinnoksi kymmenen kappaletta Suomen maajoukkuepaitoja. 

 

Vakiokierros siirtyy sunnuntaihin

Vakioveikkaus 1 on perinteisesti siirtynyt lauantailta sunnuntain ratoksi Englannin valioliigakauden päätteeksi. Tänä keväänä Vakio 1 siirtyy sunnuntaihin poikkeuksellisesti jo ennen Valioliigan päätöstä, koska kohdetarjontaa täydentäneiden Mestaruussarjan ja muiden alempien sarjatasojen pelit ovat päättyneet lukuun ottamatta myöhemmin toukokuussa pelattavia nousukarsintoja.

Kierroksen 20 Bonuskierros päättää brittifutiskauden Vakioveikkauksessa. Pelikohteina on Valioliigan päätöskierros kokonaisuudessaan sekä kolme Veikkausliigan ottelua. Kierroksesta 21 lähtien Vakioveikkaus 1:ssä veikataan yksinomaan kotimaisia kohteita, kunnes Englannin jalkapallosarjat pyörähtävät jälleen käyntiin.

Vakioveikkaus on Veikkauksen peliperheen nestori. Vuonna 1940 käynnistynyttä urheilupelien klassikkoa veikattiin vuonna 2010 reilulla 63 miljoonalla eurolla. Jalkapallon lisäksi Vakiota voi pelata myös vaikkapa jääkiekosta ja formuloista. Veikkaus tuottaa yli yhdeksän miljoonaa euroa viikossa taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tukemiseen. Varat jakaa opetus- ja kulttuuriministeriö.