Väinö Vehkosen uusi osoite on HJK!

07.01.2019

JJK ja HJK ovat sopineet lupaavan topparin Väinö Vehkosen siirtymisesta Helsinkiin!

Viime kaudella upeasti JJK:n edustusjoukkueessa debytoinut Väinö Vehkonen, 17,  siirtyy kaudeksi 2019 HJK:n riveihin. Nuori vasenjalkainen toppari Vehkonen keräsi viime kaudella kokemusta Ykkösestä 15 ottelussa pelaten kaikissa täydet 90 minuuttia. Vehkosen otteet herättivät paljon kiinnostusta kaupungin ulkopuolella jo kauden aikana. Luonnollisesti seura olisi halunnut pitää nuoren lupauksen kettupaidassa vielä ainakin yhden kauden verran. Kuitenkin myös halu tukea kasvattiaan eteenpäin kohti huippua johti JJK:n päätökseen hyväksyä pelaajasiirto maan isoimpaan seuraan.

– Väinön siirto sekä harmittaa, että tekee iloiseksi. Siirron voi nähdä osoituksena hyvästä pelaajakehitystyöstä, jota erityisesti JJK junioreissa on lähivuosina tehty ja että edustusjoukkueessa uskalletaan rohkeasti antaa mahdollisuus omille kasvateille iästä riippumatta. Väinö tietää nuoresta iästään huolimatta erittäin hyvin mihin haluaa urallaan päästä ja erityisesti hän on valmis tekemään tarvittavan työn huipulle päästäkseen. Hän otti paikkansa viime kaudella joukkueessa aikamiehen ottein ja enemmän kuin lunasti odotukset. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan hänen urakehitystään ja tietysti toivotamme hänelle valoisaa tulevaisuutta. Matka on vielä pitkä unelmiin, mutta hänellä on kaikki ominaisuudet päästä vaikka kansainväliselle huipulle, kommentoi toimitusjohtaja Forsberg pelaajasiirtoa. 

Siirto tehtiin hyvässä hengessä seurojen, pelaajan ja Vehkosen perheen kanssa.

– Haluan kiittää HJK:ta hyvästä yhteistyöstä ja olen luottavainen, että he pystyvät tarjoamaan Väinölle erinomaiset olosuhteet kehittyä. Erityisesti seuran talenttivalmentaja Jokiranta on kuuleman mukaan maan parhaimpia pelaajakehityksen ammattilaisia. Haluan myös kiittää Vehkosen perhettä keskusteluista siirron osalta. Perheen tuki pelaajan taustalla on mittaamattoman arvokas asia, jatkaa Forsberg

Kiitos Väinö ja menetystä tuleviin haasteisiin!