Uutiset / 2010 / Yli 1000 kpl JJK:n kausikorttia myyty!- Enää 400 kpl myynnissä katettuun katsomoon

01.02.2010

Kausikorttikampanjamme  jatkuu Veikkausliigan alkuun saakka vilkkaana. Yli 1000 korttia on jo myyty. Enään 400 korttia on myynnissä joilla voit lunastaa itsellesi oman numeroidun paikan Harjun katetusta pääkatsomosta ja varmistat samalla että saat paikkasi Veiikkausliiga kaudelle 2010  haluamaltasi paikalta.

”Kausikorttien kysyntä on ollut kovaa ja kun meillä on enään vain nelisensataa korttia myynnissä katettuun katsomoon uskomme vakasti että pääkatsomo täyttyy ensi kesänä vain kausikorttilaisista.” kertoi JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen tyytyväisenä.

Helpoin tapa ostaa JJK-kausikortti on suunnistaa urheilukauppa Sportiaan (Ahjokatu/Seppälä) ja valita mieleinen paikka JJK:n yhteistyökumppanin kautta tai varata tästä osoitteesta: http://www.fcjjk.com/fi/kausikortti/?id=494  Kortit oikeuttavat katettuun pääkatsomoon numeroidulle paikalle. Kausikortin hinta on 150 €.

Koska kaikki muut mahdolliset lisäkatsomot kentän ympärillä ovat vielä suunnitteluasteella kaupungin kanssa, kannattaa nyt varmistaa oma ”paalupaikka” tuleviin liigaotteluihin.

Voit myös tilata kausikortin emailitse: sanna.kahila@fcjjk.com
Lisätietoja suuremmista eristä Joni Vesalainen 044-583 1898.


Huom! Kun ostat kausikorttisi ajoissa niin pääset kortilla myös veloituksetta JJK:n kolmeen Vehkalammella  pelattavaan liigacupin otteluun (VPS,AC Oulu ja FF Jaro).

fcjjk.com