Uutiset / 2010 / Martonen tyytyväinen Liigacupin antiin

18.02.2010

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen vakuuttelee tyytyväisyyttään joukkueen toimintaan ja edistymiseen kolmen pelatun Liigacupin ottelun jälkeen. Kahden voittopelin jälkeen tullut lauantainen Oulu-tappiokin kuittaantuu valmentajan nuoteissa pitkälti positiivisin sävelin.

 

– Meille teki erittäin hyvää pelata tässä vaiheessa Oulun kaltaista, tiukka-asenteista ja korkealta prässäävää vastustajaa vastaan. Oulu teki meidän pelaamisen todella vaikeaksi ja sen ansiosta huomattiin, että omassa pelissä on vielä paljon kehitettävää. Peliä pitää pystyä rytmittämään.

 

Tappiota edeltäneissä Haka- ja VPS-voitoissa kettupaitojen peli kulki ajoittain mallikkaasti. Tuloksia tärkeämpänä Martonen pitääkin joukkueen pelin kehityskäyrää, joka numeroiden takaa löytyy.

 

– Alkuun saimme vastustajan, jonka paketti oli vielä selkeästi meitä enemmän rakennusvaiheessa. Pystyimme heti toteuttamaan niitä asioita, joita oli sovittu ja tehty treenikentällä. Se oli hyvä startti.

 

– VPS taas oli ensimmäinen virallinen peli kotikentällä, mikä toi mukaan pientä ekstratunnetta. Pystyimme yhä paremmin toteuttamaan omaa ajatustamme pelistä.

 

Kokonaisuutena uusi päävalmentaja on erittäin tyytyväinen ensimmäisiin kuukausiinsa joukkueen kanssa.

 

– Pelaajien määrätietoisuus ja halukkuus oman itsensä kehittämiseen ovat asioita, jotka ovat yllättäneet positiivisesti sen jälkeen, kun tähän ruoriin hyppäsin. Asetelma on valmentajalle hyvin optimaalinen. Olemme pysyneet harjoittelun osalta tehdyissä suunnitelmissa.

 

Liigacup jatkuu JJK:n osalta tiistaina 9. maaliskuuta, jolloin joukkue matkustaa Tampereen Pirkkahalliin TamU:n vieraaksi.

 

Jo tulevana lauantaina JJK matkustaa viikon mittaiselle harjoitusleirille Barcelonan liepeille.
Lisää leiristä huomenna perjantaina.