Uutiset / 2010 / JJK-Jaro: Szerovay palaa kokoonpanoon, maalivahtitilanne hyvä

20.03.2010

Alkukauden selkävaivojen takia sivussa ollut maalivahti Mihaly Szerovay palaa kettupaitojen kokoonpanoon tämänpäiväisessä Jaro-ottelussa.

 

– Misi on mukana kokoonpanossa. Hän tarvitsee vielä treeniä päästäkseen täyteen pelikuntoon, mutta on ollut helpottavaa nähdä hänen tekemistään harjoituskentällä. Suoritukset alkavat näyttää siltä normaalilta Misiltä, kertoo JJK:n maalivahtivalmennuksesta vastaava valmentaja Jori Särkkä.

 

JJK:n maalivahtitilanne näyttää liigakauden lähestyessä lupaavalta. Oma kasvatti Sami Myllymäki on tarttunut talvikaudella tarjoutuneeseen tilaisuuteen hyvin, ja maalivahtien välillä on terve kilpailutilanne. Myllymäki on torjunut neljästä liigacupin pelistä kolme nollapeliä.

 

– Vaikka näillä tilastoilla ei sen suurempaa merkitystä vielä olekaan, ovat ne itseluottamuksen kannalta tärkeitä juttuja. Sämpy on pelannut tasaisesti suhteellisen hyvällä tasolla pelistä toiseen, mikä on erittäin tärkeää. Isoja virheitä ei ole tullut ollenkaan, Särkkä kiittelee.

 

– Meillä on erittäin toimiva maalivahtikaksikko, jolla on hyvin ammattimainen ote tekemiseen. Toivottavasti pojat tekevät meidän valintatilanteen jatkossa vaikeaksi.