Uutiset / 2010 / JJK-Jaro: Särkkä odottaa yleisöystävällistä peliä

19.03.2010

Odotusarvot huomiseen JJK:n ja Jaron väliseen Liigacupin otteluun ovat korkealla. Myös JJK:n valmentaja Jori Särkkä odottaa yleisöystävällistä peliä.

 

– On hienoa päästä pitkästä aikaa hyväkuntoiselle Vehkalammen kotikentälle pelaamaan. Mielenkiintoinen ottelu on luvassa, molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan hyvää syöttöpeliä ja haluavat hallita palloa. On mielenkiintoista nähdä kummalle hallinta kääntyy.

 

Kotijoukkue jatkaa samoilla teemoilla, joilla peliä on kehitetty läpi talvikauden. Pelin avaaminen, syöttöpeli, prässin alla pelaaminen ja uskallus ovat jälleen pääroolissa.

 

– Siihen pyritään, että peliväline on meidän hallussa. On paljon mukavampi pelata niin, kuin että juostaan koko ajan pallon perässä.

 

Päävalmentaja Kari Martonen ja Särkkä ovat antaneet Liigacupissa tasaisesti vastuuta koko miehistölle. Yksi turnauksen pääteemoista onkin joukkueen pelaamista koskevien asioiden ohella yksittäisten pelaajien kehittyminen.

 

– Nämä ovat hienoja tilaisuuksia jokaiselle pelaajalle kehittyä ja antaa näyttöjä. Meillä on positiivinen ongelmakin välillä, kun mietitään ketä laitetaan avaukseen, Särkkä sanoo.

 

Edustusjoukkueen pelaajista ainoastaan puolustaja Tuomas Latikka ei ole käytettävissä. Hän tarvitsee olkapäävammansa jäljiltä vielä aikaa ennen pelaavaan kokoonpanoon paluuta.

 

Vierasjoukkue Jaroa Särkkä pitää hyvin mielenkiintoisena kokonaisuutena.

 

– Vastustaja on todennäköisesti aika hyvässä formissa, edellisessä pelissään TamU:a vastaan he pelasivat erittäin hyvää jalkapalloa. Siellä on pallollisena taitavia pelaajia, joukkue pyrkii hyvään syöttöpeliin ja prässää ylhäältä.

 

Suurimman huomion ottelussa kerännee Jaron paidassa paluun Suomen kentille tekevä maajoukkuemies.

 

– Eremenkon Losa tuo tietysti oman mausteensa peliin. Hän pelaa varmasti keskikentän sydämessä ja jakelee sieltä hyviä syöttöjään. Mutta lisäksi siellä on esimerkiksi Mannström, Bäckman ja Meyer, jotka ovat erittäin laadukkaita pelaajia, Särkkä huomauttaa.

 

JJK-Jaro Vehkalammella lauantaina kello 14.