Uutiset / 2010 / JJK ja Jaro tasasivat pisteet 1-1

20.03.2010

JJK JA JARO TASASIVAT PISTEEN 1-1

JJK:n toiseksi viimeinen ja Jaron viimeinen runkosarjapeli Vehkalammella päättyi hyvätasoisen väännön jälkeen tasalukemiin 1-1 (1-1)

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä tilanteiden vaihdellessa päädystä päätyyn. Avausmaali nähtiin jo 11. Minuutin kohdalla hienon yhteispelin tuloksena. Jukka Sinisalo antoi laitaa pitkin pystysyötön Mikko Hyyryselle jonka nopeuteen Jaron puolustaja ei kyennyt vastaamaan. Hyyrynen pääsi kulmasta keskittämään maalille johon voimalla tullut Touko Tumanto puski pallon sisään. Tumanto jatkoi pirteitä otteitaan ja pääsi 17 minuutilla laukomaan mutta Jaron maalilla Vitali Teles torjui . Myös Jarolla oli alkupuolella muutamia paikkoja mutta JJK:n maalissa Sami Myllymäki ei kuitenkaan joutunut venymään huipputorjuntoihin.

Jaron tasoitusmaali syntyi otttelun 35. minuutilla JJK:n keskikentän avustuksella. JP Tuomanen antoi pallon alaspäin puolustajien väliin mutta palloon pääsikin ensimmäisenä Aleksei Eremenko jr. Eremenko nosti pallon yli Myllymäen. Sami Myllymäki sai palloon osittaisen torjunnan mutta peliväline tippui vitosen alueelle jossa Eremenko pääsi työntämään pallon maaliin. Ensimmäin jakson viimeisellä minuutilla JJK:lla oli huippupaikka siirtyä vielä johtoon mutta Teles torjui hienosti Okkosen puskun.
Toinen puoliaika jatkui samalla tahdilla kuin ensimmäinenkin. Ottelussa mentiin päästä päähän mutta enempää maaleja ei Vehkalammen runsaslukuinen yleisö ei nähnyt . JJK varmisti pisteellä paikan puolivälierissä.

Lehdistötilaisuudessa molemmat valmentajat kehuivat joukkueensa peliä aiheesta . Palloa pyrittiin pelaamaan syöttelemällä.  Jaron valmentaja Eremenko sr oli tyytyväinen juniorin esityksiin ja uskoi juniorin olevan täydessä iskussa kuukauden päästä alkavassa Veikkausliigassa.
Kari Martonen kertoi JJK:n viikon olleen raskas. 8 tapahtumaa viikon aikana on paljon mutta Martsi kertoi olevansa ylpeä joukkueen esityksestä myös väsyneenä. Aikataulussa ollaan summasi Martonen.
JJK tänään: Myllymäki, Sinisalo, Tapaninen (90 min Viren), Okkonen, Pasoja, Muinonen (69 min Abahassine), Tuomanen, Lähitie, Tumanto (59 min Markkula) Lahtinen (59 min Kari) ja Hyyrynen. Vaihdossa Nieminen, Poutiainen ja Szerovay.