Uutiset / 2010 / Hyyrynen: ruohokentän tuoksu piristää

19.02.2010

Tuore JJK-hyökkääjä Mikko Hyyrynen matkustaa muun joukkueen mukana Espanjan-leirille positiivisin miettein.

 

– Onhan se hienoa päästä ainakin vähän lämpimämpään ilmastoon, treenaaminen on kuitenkin ollut pakkasten takia viime aikoina hajanaista. Varmasti ympäristönvaihdos ja oikean ruohon tuoksu piristävät. Talvi on kuitenkin Suomessa jalkapalloilijalle masentavaa aikaa, kun olosuhteet ovat mitä ovat, Hyyrynen naurahtaa.

 

Leirin urheilullista antia hän odottaa mielenkiinnolla.

 

– Sen mitä Martsia (päävalmentaja Kari Martonen) on oppinut tuntemaan, varmasti pallon kanssa touhutaan paljon. Kun on kaksi treeniä päivässä ja lisäksi uusi alusta, fyysistä kuormitustakin tulee väkisin. Joukkuehengen kannaltahan nämä ovat hyviä reissuja.

 

Talvikauden perinteisistä olosuhdeongelmista huolimatta Hyyrynen on hyvässä kunnossa. Joukkueen kuvioihin hän näkee pääsevänsä sisään päivä päivältä paremmin – myös sopeutuminen uuteen kotikaupunkiin on sujunut mukavasti.

 

– Joukkueeseen on ollut helppo tulla ja sopeutua. Viime viikonloppuna oli meidän uusien pelaajien kastajaistilaisuus, joka sujui tosi mukavasti. Hyvähenkinen ryhmä tämä on. Kaupunkikin vaikuttaa viihtyisältä.

 

Miehen maalitili ei ole Liigacupissa vielä auennut, mutta kokenut Hyyrynen ei ota asiasta paineita.

 

– Eiköhän ne pelitkin ala pikku hiljaa kulkea paremmin.