Uutiset / 2010 / ENNAKKO: Liigacupin 2. kierros JJK-VPS Vehkalammella 6.2. klo 14.00

05.02.2010

Jalkapallokausi pyörähtää Jyväkylässä todenteolla käyntiin lauantaina kun kotijoukkue JJK saa vastaansa Vaasan Palloseuran  Liigacupin toisella kierroksella.  Ottelu on vaasalaisille ensimmäinen , kotijoukkue sen sijaan aloitti cupin 0-1 vierasvoitolla Valkeakosken Hakasta.  JJK:n maalin viimeisteli tuolloin Zakaria Abahassine.

Valmentaja Jori Särkkä näkee Liigacupin tosi tärkeänä kilpailuna ja hyvänä vastapainona pitkälle pre-seasonille. ”Merkittävä asia koko joukkueelle ja siihen suhteudutaan riittävällä vakavuudella.  Liigacup tuo ison lisän harjoitteluarkeen.  Olen varma että kotiotteluissa on myös näissä peleissä paljon yleisöä. Otteluista löytyy aina hyviä aiheita harjoitteluun.”, summaa Särkkä.

Särkkä tietää VPS:n vaarallisuuden

”Juuri  tällä hetkellä VPS:llaon  paljon loukkaantumisia mutta hyvä porukka sieltä tulee . Pientä muutosta näyttää joukkueessa tapahtuneen mutta he ovat saaneet mm hyvän topparin Jani Tanskan joka pelannut Veiikkausliigaa. Mielenkiintoinnen nimi on myös nuori Kim Böhling , 17-vuotias poikien mj-pelaaja. ”

”JJK:n osalta pääpaino on oman pelin kehittämisessä . Ei pelata sen kummemmin  vastustajan mukaan. Tämä on koko liigacupin teema. Tavoite on se että hallitaan palloa. Syöttöpelillä on painoarvoa ja pelirohkeus korostetaan. Nautitaan pelistä ” valmentaja Jori Särkkä kertoo.

Uutena testipelaajan ottelussa on Eetu Muinonen  ja jatkoa puolin ja toisin katsotaan pelin jälkeen.      ” Odotan Eetulta hyvää suoritusta. Hänellä on kuitenkin jo liigakokemusta sekä nuorisomaajoukkue kokemusta . Taitava ja liikkuva pelaaja. Lähtökohdat ovat mielenkiintoisen hyvät. ” Särkkä sanoo.

Kotijoukkueen terveystilanne on  suhteellisen hyvä . Try-outilla oleva Lasse Linjala  on kuumeen takia pois.  Maalivahti Mihaly Szerovay on poissa selkävaivojen takia.  Myös Tuomas Latikka on pois olkapään takia  mutta Jarkko Okkonen on sen sijaan paranemassa ja saatetaan jo nähdä kotijoukkueen kokoonpanossa.

Olosuhteet Vehkalammella ovat hyvät  ottelua varten. Lauantaiksi on luvattu vain pientä pakkasta joten yleisö pääsee nauttimaan pelistä hyvissä olosuhteissa. Myös fasiliteetit ovat kunnossa. Jyväskylän Liikuntatoimen avustuksella on  Vehkalammelle saatu katsomot ja kioskissa kahvi kiehuu ja makkarat kärisee.

 

jp