Uutiset / 2010 / ENNAKKO: JJK – AC OULU Vehkalammella lauantaina 13.2.2010 klo 14

12.02.2010

Jalkapallokausi jatkuu Jyväkylässä  lauantaina kun kotijoukkue JJK saa vastaansa liigan nousijajoukkue AC Oulun.  Vierailla on Liigacupissa alla voitto Jarosta ja kotijoukkueella voitot Hakasta ja VPS:stä joten jommankumman ”voittoputki” katkeaa tässä ottelussa.

Normaali treeniviikko takana

Valmentaja Jori Särkkä kertoo että viikko on harjoiteltu ihan normaalisti. ”Juuri tätä ottelua silmälläpitäen ei ole treenattu vaan käyty läpi omia juttuja”, summaa Särkkä.

”On hyvä että jo näissä Liigacupin otteluissa totutaan säännölliseen ottelurytmiin. AC Oulu tulee olemaan meille hyvä haaste ja erinomainen mittari siitä missä tällä hetkellä joukkueen kanssa mennään.  Oulu on hyvin treenaava ja järjestäytynyt, hyvin valmennettu joukkue joten vastus tulee varmasti olemaan kova. ” Jori Särkkä jatkaa.

Oulu sekoitus nuoruutta ja kokemusta

”AC Oulu on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Hyvä juniorityö kantaa heilläkin hedelmää,esimerkkinä vuonna  -93 syntynyt keskikenttäpelaaja Joni Mäkelä. Kokemusta joukkueessa taas edustaa kaikille tuttu Mika Nurmela. Mutta summa summarum oman pellin kehittäminen on tämänkin ottelun tärkein juttu”, päättää Särkkä.

Viikon päästä Barcelonaan

Reilun viikon päästä kettupaidat lentävät treenaamaan viikoksi Barcelonan lämpöön. Siellä joukkue pääsee totuttelemaan jälleen oikeaan nurmeen. Viikko sisältää myös kaksi harjoitusottelua paikallisia joukkueita vastaan.

Poissa lauantain pelistä ovat edelleen Tuomas Latikka olkapään operoinnin takia, Mihail Szerovay selkävaivojen takia sekä pikkuhiljaa kuntoutuva Jarkko Okkonen. Okkosen pitäisi kuitenkin olla treenikunnossa joukkueen matkustaessa Barcelonaan.

Ottelu alkaa Vehkalammella lauantaina 13.2.2010 klo 14.

Kuva: Sami ”Sämpy” Myllymäki kantaa edelleen ykköstorjujan vastuun
 
fcjjk.com