Uutiset / 2009 / Ville Prihalla seuran täysi tuki takanaan

16.06.2009

Viime viikkojen valmentajavaihdokset Veikkausliigan alakastin joukkueiden (VPS, RoPS, KuPS) osalta ovat nostaneet viime aikoina valmentajaspekulaatioita esiin joissakin toimittajapiireissä myös JJK:n osalta, mutta täysin turhaan. JJK ei ole harkinnut millään tasoilla eikä missään keskusteluissa valmennuksen uudelleen järjestämistä.

”Emme tietenkään ole tyytyväisiä pistepottiimme sarjataulukossa mutta Ville Prihan ja koko muun valmennusjohdon toimintaan olemme tyytyväisiä ja haluamme nähdä asiassa koko kolmen vuoden projektin jonka aikana olemme kivunneet Kakkosesta Veikkausligaan”, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen täräyttää suoraan.

”Emme missään nimessä ole pohtineet hätäisiä ratkaisuja vaan päinvastoin tuemme valmennusjohtoa koko seuran toimesta sillä yhdessä valitulla ja rakennetulla linjalla menemme yhdessä eteenpäin jatkossakin”, Vesalainen jatkaa.

”Priha ja Lahtinen ovat nostaneet joukkueen Kakkosesta liigaan lyhyessä ajassa ja se on kova näyttö heidän osaamisestaan, sitoutumisestaan seuraan ja urheilullisen vaatimustason nostosta mikä on tuonut menestystä JJK:lle viime vuosina. Jos joukkue kaipaa sarjan edetessä muutoksia niin tulemme tekemään niitä pelaajarinkiin, emme valmennuspuolelle”, Janne Särkkä korostaa Vesalaisen viestiä.

Kuva: JJK on erittäin tyytyväinen päävalmentaja Ville Prihan aikaansaannoksiin viime vuosina.

fcjjk.com